| 

Uporabne informacije

Arizona printer, kralj med naprednimi tiskalniki

Arizona printer, kralj med naprednimi tiskalniki

Tisti, ki so na področju naprednega tiskanja kolikor toliko domači, bodo gotovo vedeli, da je Arizona 318 printer posebej spoštovan izdelek, ki bo ugodil željam mnogih uporabnikov. Seveda je ponudba na tem področju dokaj pestra in ima vsak uporabnik specifične želje in potrebe, a pod nazivom Arizona je mogoče dobiti kar nekaj zelo privlačnih opcij za tiste, ki iščejo zanesljiv in kakovosten tiskalnik za poslovno ali industrijsko rabo.

Arizona 318 printerji so na voljo v različnih izvedbah, tako da pokrivajo širok segment trga naprednih tiskalnikov. V vsakem primeru pa gre za odlične izdelke, ki bodo kos še tako zahtevnim izzivom. To so namreč UV ploski tiskalniki, ki so znani po izjemni zmogljivosti in popolni prilagodljivosti. Arizona printer bo brez težav tiskal na papir, karton, les, kovino, usnje in še mnoge druge materiale, z veliko plosko delovno površino pa ima dovolj manevrskega prostora tudi za večje formate. Že osnovni modeli pod to znamko lahko tiskajo na trdne medije velikosti več kvadratnih metrov, naprednejši modeli pa se pri tem seveda še toliko bolj izkažejo.

Poleg prilagodljivosti in zmogljivosti Arizona printerje odlikuje še hitrost, ki je pogosto ena izmed ključnih lastnosti tiskalnika. S hitrostjo okoli 18 m2 na uro že osnovni modeli zagotavljajo hiter tempo dela, naprednejši tiskalniki te znamke pa lahko na uro potiskajo tudi več kot 60 kvadratnih metrov! Zahvaljujoč tehnologiji UV tiskanja ter drugim vgrajenim rešitvam bo kljub hitrosti natis zelo kakovosten in obstojen, kar je pisano na kožo najzahtevnejšim uporabnikom.

Oce Arizona printerji so se uveljavili kot odlični za vse vrste uporabnikov, predvsem pa seveda za tiste, ki jim tiskanje na različne materiale predstavlja primarno dejavnost. Prav tem ne bo težko odšteti začetnega finančnega vložka, ki je pri naprednih tiskalnikih lahko kar znaten – pri uporabi naprave se bo namreč strošek hitro povrnil.

sorodni članki