| 

Postal sem podjetnik

Ugodno tiskanje? Zakaj pa ne?

Ugodno tiskanje? Zakaj pa ne?

Vse bolj pogosto poslušamo, kako se storitve tiskanja dražijo. Vse bolj smo priča dražjemu vendar slabšemu tiskanju. Cene gredo gor, kakovost pa dol. Zakaj je tako in kako se temu ogniti? Kako doseči ugodno tiskanje, vmes pa ohraniti kakovost izpisa?

Direktnega odgovora ni. Lahko pa rečemo, da so trg dodobra pretresle kartuše in tonerji nižje cene. Ponudniki trdijo, da so poleg nižje cene, kakovosti izpisov popolnoma primerljivi s tistimi, ki jih natisnemo s kartušami ali tonerji preverjenih ponudnikov. Težava je seveda v tem, da v primeru okvare tiskalnika, ki ima vgrajeno kartušo ali toner, ki ga ne ponuja priznani ponudnik, ne morete uveljavljati garancija v primeru, da bi barva eksplodirala, se izlila ali napihnila. To je varovalo s strani ponudnikov priznanih znamk. Kaj nam torej preostane? No, seveda lahko tvegamo, morda pa se ne zgodi ničesar kar bi nas lahko pošteno udarilo po žepu. Lahko pa se odločimo za najem tiskalnika. Na ta način ne bomo zgolj dosegli kakovostne izpise, temveč tudi ugodno tiskanje in kopiranje.

V kolikor se odločite za najem tiskalnika, bodo vaši ponudniki poskrbeli, da boste vedno imeli vse potrebno. To pa pomeni, da boste deležni rednega servisiranja tiskalnika. Hkrati pa vam bodo redno preventivno pregledovali tiskalnik in odstranili težave, v kolikor se bodo prikazale. Poleg tega pa vam bodo brezplačno ali pa po zelo nizki ceni dostavljali še kartuše oziroma tonerje. Te ugodnosti so seveda vračunane v sami najemnini, ki pa dosega presenetljivo nizko ceno. Najem tiskalnika je z vidika stroškov zelo uporabno za mala in nova podjetja.

(Vir slike: Unsplash.com)

sorodni članki