| 

Poslovne priložnosti

Poročno snemanje – poslovna priložnost

Poročno snemanje – poslovna priložnost

18.10.2016 ob 15:12

Poroka je povezana s številnimi stroški, zato se mnogi pari sprašujejo, ali se je sploh smiselno odločiti za poročno snemanje. Mar ne bi zadostovale že fotografije, ali pa je snemalec na poroki resnično nujen? Končna odločitev je sicer na ramenih organizatorja, vendar vama kljub temu predstavljamo razloge, zaradi katerih menimo, da je lastni poročni video nekaj, čemur se ni najbolj smiselno odpovedati.

Video pove več kot tisoč fotografij

Poročne fotografije so seveda izjemno dragocene, a ne morejo v celoti nadomestiti videa, ki lahko precej bolje zajame vzdušje tega posebnega dneva. Kasnejše ogledovanje posnetka bo omogočilo, da podoživite dogajanje na prav poseben način, obenem pa imate tako tudi možnost, da ga pokažete vsem tistim, ki zaradi različnih razlogov niso mogli biti prisotni. Nekoč si bodo vaš poročni video zagotovo z veseljem ogledali tudi otroci, morda pa celo vnuki, ki bodo dobili imeli tako možnost precej bolj realističnih vtisov, kot pa če bi ostali le pri fotografijah.

Profesionalno poročno snemanje po vaših željah

Snemalcu, ki ste ga izbrali, natančno opišite svoja pričakovanja glede obsega snemanja in želje glede končnega posnetka. Priporočljivo je, da se dogovorite, da se ne snema zgolj formalnega dela, ampak tudi dogajanje, ki je bolj spontano, saj bo tako končni izdelek precej bolj zanimiv. Izberete lahko tudi želeno glasbeno podlago in druge elemente posnetka. Profesionalen in izkušen snemalec na poroki bo znal poskrbeti, da bo ujel najbolj unikatne trenutke, ne da bi s svojo prisotnostjo motil svate oziroma potek dogajanja. Mnogi snemalci želijo pred poročnim dnevom nekoliko spoznati par, saj bodo tako lažje ujeli vajine posebnosti, tisto, kar vaju dela povsem edinstvena. Izbranega snemalca lahko poprosita tudi za ogled preteklih posnetkov, saj bosta tako lažje ugotovila, kaj natančno si želita oziroma česa si ne želita. Zagotovo eni najlepših spominov v vajinem življenju bodo tako dobili tudi povsem fizično obliko, ki bo vaju in vajine bližnje razveseljevala še vrsto let, vedno znova in znova …

sorodni članki


Komentarji: 1 

Dodajte komentar


hopkinson lance | 31.10.2022 ob 12:53
Dober dan,

Tukaj se prijavite za hitro in zakonito posojilo za posameznike in podjetja po 3-odstotni obrestni meri brez stresa ali zavarovanja. Kontakt: E-pošta: hopkinsonloan@yahoo.com
Viber: +16694378779
Whatsapp/Skype: +33753147557
Spletna stran: http://hopkinsonloans.webs.com/

hvala
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat