| 

Poslovne priložnosti

Olajšajte si vstop v podjetniški svet

Olajšajte si vstop v podjetniški svet

Ob prvih korakih po odprtju d.o.o. ali s.p. potrebujete prave rešitve, da vam olajšajo vstop v podjetniški svet. Zato smo za vas pripravili paket bančnih storitev za vsakodnevno poslovanje po zares ugodni ceni.

Ob registraciji d.o.o. ali s.p. se srečate tudi s poslovnim računom. Ko prejmete sklep o registraciji, se še isti dan odpravite v banko, odprite poslovni račun in izkoristite ugoden paket NLB Poslovni Start.  Potrebujete samo veljaven osebni dokument in davčno številko zakonitega zastopnika oz. nosilca dejavnosti, preostalo dokumentacijo, potrebno za odprtje računa, pridobimo v banki.

Izbrani paket po meri Poslovni Start je priložnost za preprosto vsakodnevno poslovanje, s katero vam bodo prihranjeni skoraj vsi stroški, s katerimi se navadno srečate ob začetku sodelovanja z banko.

Izbirate lahko med tremi različicami:

• če vaš posel ne zahteva uporabe elektronskih poti, izberite različico za samo 1 evro/mesec z NLB Poslovnim računom, NLB Poslovno kartico BA Maestro in dnevnimi izpiski po e-pošti;

• hitro izvajanje preprostih bančnih poslov nudi različica z mobilno banko NLB Klikpro za 4 evre/ mesec,

• če želite poslovne finance urejati z elektronsko banko NLB Proklik, je na voljo različica za 6 evrov/ mesec. Ponudba velja za novoustanovljena podjetja, podjetnike in zasebnike iz segmenta malih podjetij (mikro in majhne družbe), ki na trgu poslujete manj kot eno leto in je omejen na obdobje 18 mesecev od odprtja poslovnega računa.

Kje poiščete pravo rešitev?

• V NLB Centru inovativnega podjetništva na Trgu republike 2 v Ljubljani. Tam lahko na enem mestu odprete poslovni račun v okviru paketa Poslovni Start, pridobite brezplačne splošne bančno - finančne informacije o ustanovitvi in delovanju podjetja, se izobražujete o podjetništvu in financah, brezplačno uporabljate prostore za sestanke in srečanja in še mnogo več;

• V najbližji NLB Poslovalnici, na 01 477 20 00 ali na www.nlb.si/poslovni-start. Prepričani smo, da boste našli rešitev, ki jo potrebujete na začetku poslovanja.

sorodni članki