| 

Posel in moda

Candy Grabber za sladkosnede tudi v službi

Candy Grabber za sladkosnede tudi v službi

28.05.2008 ob 21:05

Ste sladkosnedi in si vedno ter vsepovsod (brez slabe vesti) radi privoščite kakšno sladkarijo, ob tem pa si poleg želodčnih užitkov želite še malo zabave!? In kako je to mogoče v službi, boste vprašali!? Za vas smo našli rešitev! Imenuje se Candy Grabber in vam ponuja oboje - sladkanje in zabavo tudi na delovnem mestu. Za tiste, ki kljub vsemu ne želite pretiravati, pa vam omogoča tudi lasten nadzor prehrane – svoje čokoladice si morate namreč prislužiti!
Podobne naprave ste sigurno že opazili v zabaviščnih parkih ali cirkusih in močno dvomim, da ste vsi izmed vas uspeli kdaj zagrabiti predmet, ki se vam je sicer kar ponujal! Za razliko vas vaš lastni Candy Grabber nikoli ne bo pustil razočarane in praznih rok (ali bolj rečeno praznih želodčkov). Napolnite ga s svojimi najljubšimi sladkarijami. Ko v režo vstavite žeton (v kompletu je vrečka ponarejenih kovancev), imate samo minuto in petnajst sekund časa, da žerjav s pomočjo treh ročk usmerite na pravi položaj, zagrabite svojo sladkarijo in jo usmerite v kanal. Medtem ko se obupano trudite, da bi kaj zagrabili, igra resnično grozna, vendar nenavadno nostalgična glasba kot iz zabaviščnega parka, ki je vse hitrejša, ko se čas izteka. Ko vam uspe osvoboditi svoje sladkarije, senzor gibanja sproži nekakšen grozljiv aplavz, ki vam bo gotovo v zadovoljstvo! Da ne bi goljufali, je odprtina na vrhu za vstavljanje sladkarij preozka za požrešne male prstke (pozabite..direktor je že poskusil..skopuh). Če vam gre tako zelo slabo, lahko seveda vse skupaj dvignete, obrnete na glavo in stresate, pa vendar, sram vas bodi. Dimenzija Candy Grabber-ja je primerna za vsako delovno mizo: 32 x 21 x 16 cm. Nagradite sebe in svoje sodelavce z malo sladke zabave. Dobite ga za ceno 39,90 € v spletni trgovini www.hocemto.si.

Urška Č.

sorodni članki


Komentarji: 1 

Dodajte komentar


Robi | 31.05.2008 ob 15:20
Ha ha..the best...res izvirno darilo..
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat