| 

Uporabne informacije

Brezplačen servis tiskalnikov vašemu podjetju nudi zajeten prihranek

Brezplačen servis tiskalnikov vašemu podjetju nudi zajeten prihranek

04.04.2016 ob 23:35

Ste podjetje, ki tiska veliko dokumentov? Ali pa ste fizična oseba, ki za vsakodnevna opravila potrebuje tiskalnik? Ne glede na to ali ste študent ali ste zaposleni ali pa morda imate svoje podjetje, eno je gotovo. Tiskalnik je nujno potreben za opravljanje tekočih poslov. Poleg vsega zraven potrebujete še toner ali kartuše, papir in preostali pisarniški material. Kako pa je v primeru, če se kaj pokvari?

Kaj narediti, če se vaša naprava, ki vam je tako zvesto služila, pokvari? Dve možnosti imate, ali kupite novega ali pa izkoristite servis tiskalnikov. Toda ali ste vedeli, da vam v nekaterih primerih pripada kar brezplačen servis tiskalnikov?

Nakup novega je prav gotovo finančno breme, zlasti če ste podjetje, ki veliko tiska in uporablja zmogljivejše tiskalnike. Brezplačen servis tiskalnikov je na voljo v primeru garancije ali pa dejstva, da ste se namesto za nakup odločili za najem tiskalnika. Če ste kupili tiskalnik pri ustreznemu ponudniku imate praviloma ob nakupu eno leto garancije. Vse več ponudnikov pa nudi ob registraciji na njihovi uradni spletni strani še dodatni dve leti. Torej vsega skupaj tri leta.

Brezplačen servis tiskalnikov se splača izkoristiti, ker je nakup novega, kot že rečeno, kar velik finančni zalogaj. Če se vam pokvari domač tiskalnik, se tudi pozanimajte kako je s servisiranjem. Če je garancija še v teku, se jo splača izkoristiti.

V primeru, da razmišljate o najemu tiskalnika, potem se je dobro pozanimati kakšni so stroški vzdrževanja. V primeru okvare vam bodo brez težav ponudili brezplačen servis tiskalnikov, ki ste jih najeli. Glede menjave kartuše ali tonerjev, odvisno od vrste tiskalnika, pa je verjetno potreben predhodni dogovor, ali se to vključi v ceno.

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Torek
od 10 do 20 °C

Sreda
od 8 do 22 °C

Četrtek
od 9 do 21 °C

Petek
od 10 do 20 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat