| 

Moja pisarna

Knjige, ki ne smejo manjkati na vaši polici

Knjige, ki ne smejo manjkati na vaši polici

1. Think and Grow Rich

Knjigo je leta 1937 napisal eden največjih avtorjev poslovnih knjig, Napoleon Hill. Knjiga je nujno gradivo vsakega podjetnika. Navdih je avtor našel pri Andrewu Carnegiu. Hill je namreč ugotovil, da človek lahko doseže vse, če le v to verjame. Prodanih je bilo več kot 70 milijonov izvodov. Verjamete v vaše sposobnosti?

2. Awaken the Giant Within


Avtor mnogih uspešnic, filantrop in podjetnik Tony Robbins, v svoji mega uspešnici govori o načinih kako duševno, telesno in čustveno obvladovati odločitve, ki so ključne pri doseganju tako osebnih kot poslovnih ciljev.

3. The Fire Starter Sessions

Avtorica, Danielle LaPorte, v svojem delu nazorno prikaže kako si zagotoviti potrebno motivacijo za vse vaše projekte. Knjiga je strastna in navdihujoča. Navaja razloge zakaj je pomembno, da delamo tisto kar nas osrečuje, ter zakaj je potrebno osrečevati druge.

4. Like a Virgin: Secrets They Won’t Teach You at Business School

Richard Branson s tem delom dokaže, da so poslovne knjige lahko poučne in zabavne hkrati. V knjigi so zajeti primeri iz realnosti. Avtor uporablja anekdote in študije primerov ter ponuja načrt za uspeh s strategijami, ki temeljijo na razmišljanju o velikih stvareh in pomembnosti empatije do zaposlenih.

5. How To Win Friends and Influence People?

V podjetništvu sami zmoremo bolj malo. Pomembno je tudi koga poznaš. Kako pripraviti ljudi, da nam pomagajo, kako narediti vtis na pomembne ljudi? Knjiga Dalea Carnegiea nam pokaže ravno to.

sorodni članki