| 

Postal sem podjetnik

5 načinov, kako zaslužiti denar in se predčasno

5 načinov, kako zaslužiti denar in se predčasno "upokojiti"

19.02.2016 ob 13:57

Vložite v nepremičnine.

Knjiga Rich Dad Poor Dad vam na tej poti lahko olajša korake. Čeprav knjiga ne govori o nepremičninah, ampak o lastninjenju, vas bo opogumila za tovrsten podvig. Nepremičnine niso enostaven zalogaj, so pa precej donosne, zlasti na dolgi rok. Kako se boste projekta lotili, pa je prepuščeno vam.

Napišite knjigo.

Veliko ljudi sanja o pisanju knjig, vendar se le peščica loti izziva. Najboljši način je, da zgolj začnete. Napišete lahko več kratih knjig in jih objavite na internetu, lahko jih sami tržite preko vaše spletne strani, lahko pa si poiščete založbo ipd. Pisanje knjig danes ni več tako težko kot je bilo nekoč. Samo zamislite si, ne potrebujete nit črnila niti papirja.

Prodajajte izdelke na Amazonu.

Ne potrebujete poslovnega prostora. Niti izdelkov vam ni potrebno imeti na zalogi. Lahko se dogovorite s poslovnim partnerjem, da on skrbi za pošiljanje artiklov, ki jih stranka naroči. Vaša naloga bo zgolj trženje in računanje. Ker je spletna prodaja v razmahu, obstaja ogromno strani preko katerih si lahko zgradite vašo spletno trgovino.

Prodajajte svoje znanje in veščine. 

Verjetno ste v nečem zelo dobri. Zakaj se ne bi osredotočili na vaše sposobnosti in z njimi služili denar? To je odlična priložnost, da zaslužite z delom, ki ga ljubite.

Ustvarite svoj blog.

Na začetku boste potrebovali nekaj časa, da dobite privržence oziroma sledilce. Za "bloganje" potrebujete kakovostne članke, zato poskrbite da bodo članki brani. Terja predanost, potrpežljivost in trdo delo. Vendar, ko blog postane obiskan, je delo visoko nagrajeno.

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Petek
od 15 do 22 °C

Sobota
od 10 do 23 °C

Nedelja
od 7 do 24 °C

Ponedeljek
od 10 do 25 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat