| 

Aktualno

Se je Spotify končno vdal zahtevam Taylor Swift?

Se je Spotify končno vdal zahtevam Taylor Swift?

18.12.2015 ob 11:40

Izgleda, kot da je Spotify pripravljen umakniti svoje največje pravilo, ki pravi, da naj bo glasba brezplačna za vse.

Z nekaterimi glasbenimi izvajalci so bili zaradi omenjene mentalitete veliko let v konfliktu. Taylor Swift, na primer, je zasedla naslovnice mnogih revij, ko se je lansko leto odločila, da se njen novi album 1989 ne bo pojavil na spletni platformi Spotify, ker podjetje ni želelo omejiti dostopa do albuma samo za tiste, ki bi storitev dejansko plačali.

Od takrat naprej ne kaže nobenega interesa v Spotify. Taylor pravi, da ima njena glasba vrednost in da je noče dajati zastonj. Po njenem mnenju je glasba umetnost in umetnost je pomembna ter redka. Po njenem mnenju ima glasba visoko vrednost in nikakor ne more biti zastonj. Podobno tudi Adele in Coldplay držijo svoje albume daleč proč od spletne platforme Spotify.

Velike založbe že nekaj časa lobirajo Spotify, da malo prilagodi svoja pravila, vendar zaenkrat brez uspeha. Švedsko podjetje trdi, da je 'freemium' jedro njihovega podjetja in plačljivost bi imela za njih hude posledice, saj ljudem dajejo možnost, da si glasbo predvajajo zastonj in to ne glede na to, kolikokrat to želijo storiti. Nekateri izmed njih postanejo naročniki in so pripravljeni plačati za storitev, ki jo ponujajo.

Zadnje čase pa je Spotify v skrbeh, da njihova ponudba ne bo dovolj mamljiva, če bo plačljiva. Posledično bo vedno manj poslušalcev, ki bi se sčasoma spreobrnili v plačnike.

Vir: Forbes, Vir slike: Forbes

sorodni članki


Komentarji: 3 

Dodajte komentar


Jessica Smith | 15.08.2022 ob 21:54
Pozdrav svima, ne mogu ovo zadržati za sebe. Nikada nisam vjerovao u online zajam dok nisam sreo Christy Walton, pomogla mi je s zajmom od 30 000 eura i danas sam sretan, možete joj se obratiti ako trebate bilo kakvu financijsku pomoć, evo njezine e-pošte (christywalton355@gmail.com)
Krediti in naložbe | 16.05.2022 ob 13:46
Krediti in naložbe
Pozdravljeni, jaz sem g. Marjan Tetičkovič, strinjam se, da vam pomagam pri vseh vaših finančnih in investicijskih potrebah v znesku od 5.000 € do 10.000.000 € po stopnji 3 % na mesec v obdobju od 1 do 30 let. kontaktirajte me, če vas zanima. Elektronski naslov: tmarjan24@gmail.com
WhatsApp: +38630762694
Viber: +38671391409
Zuzanna | 27.11.2021 ob 08:00
Pozdravljeni, Ali potrebujete sredstva za ustanovitev podjetja? ali kupiti avto ali hišo? Ali potrebujete finančno pomoč iz osebnih razlogov? Svetoval vam bom, da se obrnete na "NOVELTY FINANCE INC", da vam pomaga z zahtevanimi sredstvi, ki jih želite. So prilagodljivi: ponujajo različne možnosti posojil, vključno z zavarovanimi in nezavarovanimi posojili, dolgoročnimi in kratkoročnimi posojili, ki jih je mogoče prilagoditi vašim finančnim potrebam in okoliščinam po subvencionirani obrestni meri 3%. Če potrebujete posojilo v 24 urah, se obrnite na "NOVELTY FINANCE INC" preko tega e-poštnega naslova: (noveltyfinances@gmail.com) ALI kontaktirajte Davina Claire na WhatsApp/Telegram preko: (+447915601531) za več informacij in ustne sestanke.
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat