| 

Uporabne informacije

Usposabljanje iz varstva in zdravja pri delu

Usposabljanje iz varstva in zdravja pri delu

11.11.2015 ob 16:18

Delodajalec je usposabljanje dolžan zagotoviti vsem, ki so vključeni v delovni proces (redno zaposlenim osebam, študentom, dijakom ter drugim honorarno zaposlenim). Usposabljanje morajo v določenih primerih opraviti tudi samozaposlene osebe (nosilci dejavnosti v s.p. ali direktorji v d.o.o.).

Termin: 15. 12.2015 od 16:00 do 17:30h Lokacija: Pod hribom 55, 1000 Ljubljana (v prostorih Računovodskega servisa ZEUS) Udeležba: 30,00 EUR

Usposabljanje je zakonsko obvezno Usposabljanje izvaja pooblaščena oseba za izvajanje ukrepov varnosti in zdravja pri delu ter varstva pred požarom. Usposabljanje se zaključi s pridobitvijo potrdila o opravljenem teoretičnem in praktičnem usposabljanju in preizkusu iz varnosti in zdravja pri delu. Potrdilo shranite ter ga predložite na zahtevo inšpektorja. PRIJAVITE SE Na e-naslov dasa.lipicnik@rs-zeus.si ali pokličite na 0590 96 350. Vljudno vas prosimo, da kotizacijo poravnate vsaj 3 dni pred udeležbo. Podatke za plačilo boste prejeli po prijavi na usposabljanje. Odjava je mogoča najkasneje 3 dni pred pričetkom usposabljanja. Po odjavi zadržimo 20% kotizacije za administrativne stroške.
 
http://www.racunovodski-servis-zeus.si/start-up-podpora/usposabljanje-iz-varstva-in-zdravja-pri-delu

sorodni članki

Četrtek
od -1 do 1 °C

Petek
od -1 do 3 °C

Sobota
od 0 do 3 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat