| 

Postal sem podjetnik

Prihranite v podjetju, odločite se za najem tiskalnika!

Prihranite v podjetju, odločite se za najem tiskalnika!

30.09.2015 ob 11:50

Imate veliko stroškov s tiskanjem papirologije v vašem podjetju? Se neprestano soočate z nabavo papirja, tonerjev in kartuš? Še posebno pa s samimi stroški, ki jih imate pri nabavi le-teh? Je vaš tiskalnik neprestano v pogonu in več ne dohaja? Morda pa bi morali začeti razmišljati o nakupu novega in boljšega tiskalnika?

Vendar ob vseh teh zgoraj omenjenih vprašanjih kar zaboli glava, saj ko malo bolje pomislite, kaj vse bi bilo treba, se zraven takoj pojavi tudi misel o stroških vsega tega. Posebno veliki so tudi stroški servisiranja in popravil starega tiskalnika. Zagotovo pa bodo kar velik izkupiček zahtevali tudi trgovci pri nakupu novega tiskalnika.

Ena izmed možnih rešitev na vse te stroške, povezane s tiskanjem, je najem tiskalnika. Pravzaprav je velikokrat tako, da je najboljši najem tiskalnikov in ne nakup, kot bi marsikdo najprej pomislil.

Lahko se odločite za možnost, da vi najamete tiskalnik, ali pa možnost, da vložite v nakup dobrega tiskalnika (nakup enega ali več tiskalnikov) ter ga poleg lastne uporabe dajete ugodno tudi v najem drugim zainteresiranim podjetnikom iz vaše neposredne bližine, morda celo iste pisarne oz. stavbe, v kolikor vas je na enem mestu zbranih več podjetij. Gre za odlično idejo, ki je na trgu vedno bolj v ospredju, saj se je poslužuje čedalje več podjetij in podjetnikov. 

Če se odločite investirati v tiskalnik ter hkrati s tem tudi zaslužiti, je najem tiskalnika ena izmed najboljših odločitev, ki bi jo sprejeli. Poleg tega lahko zraven vložite tudi v znanje osebe (ali dveh) o programskem ozadju tiskalnika, da bi bile seznanjene o vseh funkcijah in storitvah, ki bi jih lahko vaš tiskalnik zainteresiranim strankam lahko ponujal.

Če pa ste se odločili bolj za prvo možnost in vam je bolj všeč ideja, da bi bil za vas najboljši najem tiskalnika, lahko najdete o tem številne informacije kar na internetu. Možnost je tudi, da se pozanimate o tem tudi v priznani mednarodni skupini Document Excellence ali kakšni podobni skupini. Članstvo oziroma podano zanimanje v skupinah, podobnih tej, vam bo pomagalo priti do dobrega in ugodnega najemodajalca, do najema tiskalnika, ki vam bo najbolj ustrezal.

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat