| 

Postal sem podjetnik

Orodja za učinkovitejše delo

Orodja za učinkovitejše delo

25.08.2015 ob 12:16

Namen programskih orodij je, da si delo olajšamo, a če ob poplavi ponudbe izberemo napačne, si s tem lahko napravimo medvedjo uslugo. Da bi vam pomagali, vam nadaljevanju predlagamo nekaj programov, s katerim si boste delo olajšali in postali bolj produktivni.

1. Boomerang – planer za e-pošto

Če ste se kdaj počutili neugodno, ko ste pošiljali službeno pošto sredi noči, se boste sedaj nerodni situaciji lahko izognili z Gmail dodatkom Boomerang. Ta vam omogoča, da čas pošiljanja nastavite na primerno uro in ostanete brez skrbi, da boste sodelavce in stranke s sporočili nadlegovali v najbolj neprimernih urah.

2. Box – orodje za skupno delo


V prvi vrsti je Box orodje za upravljanje, varnostno kopiranje in skupno rabo datotek. Toda pod površjem skriva še ogromno možnosti. Orodje lahko povezujemo z drugimi storitvami za skupinsko delo, kot sta Microsoft Office in Google Docs. Box prav tako za datoteke omogoča upravljanje, kdo lahko dostopa in kakšne pravice ima z urejanjem.

3. Calendy – Preprosto načrtovanje urnika

Priprava urnika je za marsikoga eno izmed najtežjih opravil, sploh če ga morate usklajevati z drugimi osebami. Orodje Calendy vam bo ta proces poenostavilo s povezovanjem različnih koledarjev v eno nadzorno ploščo, kjer boste imeli lepši pregled nad vsemi obveznostmi.

4. Attendify – Organiziranje dogodkov in konferenc

Če ste že kdaj načrtovali večje dogodke ali sestanke, gotovo veste kako težko se je soočiti z logistiko. Da bi bil postopek lažji, mnogi organizatorji gradijo svoje aplikacije, v katere morajo vlagati veliko časa in denarja. Attendify vas lahko reši teh stroškov tako, da kar sami zgradite svojo aplikacijo, ki vam bo kar se da najbolj pomagala pri načrtovanju dogodkov.

5. Lastpass – Upravljanje z gesli na spletu

Vas neskončno gesel za uporabniška imena na različnih spletnih straneh spravlja ob živce? Orodje Lastpass omogoča, da imate vsa gesla varno shranjena na enem mestu.

Vir: thenextweb.com
Vir slike: pixabay.com

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Petek
od -1 do 13 °C

Sobota
od -2 do 14 °C

Nedelja
od 3 do 16 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat