| 

Postal sem podjetnik

Do znanja o maksimalni produktivnosti še danes!

Do znanja o maksimalni produktivnosti še danes!

Produktivnost je v današnjem svetu, ko smo vsakodnevno soočeni s številnimi novimi nalogami in izzivi, bistvenega pomena za doseganje uspeha tako na zasebnem kot tudi poslovnem področju. Prav zato je pomembno, da čimprej osvojimo nekatere metode organizacije, ki nam bodo pomagale izboljšati osredotočenost, inoviranje in organiziranost.

Obstaja način, kako to dosežemo na hitrejši in enostavnejši način - brez večletnega izobraževanja, prebiranja literature in učenja na lastnih napakah. To lahko dosežemo z udeležbo na delavnici z naslovom Maksimalna produktivnost, ki je namenjena prav pridobivanju poglobljenega znanja na to tematiko.

Ta bo na sporedu danes, 24. junija 2015, ob 17. uri v NLB Centru inovativnega podjetništva v centru Ljubljane. Vodil jo bo Blaž Kos, izkušen predavatelj, mentor in pisec, ki že več let pomaga posameznikom in podjetjem pri doseganju najvišjega potenciala in najvišje možne produktivnosti.

Delavnica bo namenjena intenzivnemu delu na vaši produktivnosti tako v zasebnem kot tudi poslovnem življenju. Skupno bo trajala tri ure, kar je ravno dovolj, da si zagotovite dovolj znanja o agilnih in vitkih metodah, da jih boste lahko uporabili za organizacijo lastnega življenja.

Več o dogodku: Maksimalna produktivnost >>

sorodni članki