| 

Aktualno

Booking.com odpira poslovalnico v Ljubljani

Booking.com odpira poslovalnico v Ljubljani

11.02.2015 ob 10:57

Booking.com, vodilni svetovni ponudnik turističnih namestitev, bo odprl svojo prvo poslovalnico v Sloveniji. Novi prostori v Ljubljani bodo dopolnjevali tri že delujoče poslovalnice v regiji in tako prispevali k nadaljnjemu razvoju spletnega ponudnika v tem prostoru.

Kot pravi Goran Pleše, področni vodja pri Booking.com, bo v ljubljanski poslovalnici zaposlenih pet ljudi, s čimer se bodo pridružili rastoči mreži strokovnjakov pri Bookingu, ki zaposluje več kot 8.300 ljudi na več kot 150 lokacijah po vsem svetu. »Zahvaljujoč hitri rasti trga v tej regiji v letu 2014 smo se odločili, da odpremo novo poslovalnico v Ljubljani in na ta način podpremo naše lokalne partnerje,« dodaja Pleše.

Ljubljanska ekipa bo upravljala z namestitvami, ki so na tem področju že na voljo, poleg tega pa bo zagotavljala strokovno storitev in odkrivala dodatne možnosti, so še sporočili iz Bookinga.com.

vir:MM magazin

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Torek
od 11 do 25 °C

Sreda
od 12 do 25 °C

Četrtek
od 14 do 21 °C

Petek
od 14 do 19 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat