| 

Poslovne priložnosti

Olajšajte si vstop v podjetniški svet

Olajšajte si vstop v podjetniški svet

26.01.2015 ob 16:46

Ob prvih korakih po odprtju d.o.o. ali s.p. potrebujete prave rešitve, da vam olajšajo vstop v podjetniški svet. Zato smo za vas pripravili paket osnovnih bančnih storitev za vsakodnevno poslovanje po zares ugodni ceni.

Ob registraciji d.o.o. ali s.p. se srečate tudi s poslovnim računom


Izberite NLB Poslovni StartKo prejmete sklep o registraciji, se še isti dan odpravite v banko, odprite poslovni račun in izkoristite ugoden paket NLB Poslovni Start. Potrebujete samo veljaven osebni dokument in davčno številko zakonitega zastopnika oz. nosilca dejavnosti, preostalo dokumentacijo, potrebno za odprtje računa, pridobimo v banki.

Izberite paket po meri


NLB Poslovni Start je priložnost za hitro, preprosto in ugodno vsakodnevno poslovanje, s katerim vam bodo prihranjeni skoraj vsi stroški, s katerimi se navadno srečate ob začetku sodelovanja z banko. Glede na trenutne poslovne potrebe in želje lahko izbirate med dvema različicama:

Za samo 1 evro na mesec boste lahko uporabljali NLB Poslovni račun in NLB Poslovno kartico BA Maestro ter prejemali dnevne izpiske po elektronski pošti. Po želji lahko v paket vključite tudi NLB Teledom brez pristopnine.
Za 6 evrov na mesec se lahko odločite za elektronsko različico, v kateri so NLB Poslovni račun, NLB Poslovna kartica BA Maestro in elektronska banka NLB Proklik za hitro in pregledno urejanje poslovnih financ na enem mestu.

Izkoristite priložnost! Ponudba velja za novoustanovljena podjetja, podjetnike in zasebnike iz segmenta malih podjetij (mikro in majhne družbe), ki na trgu poslujete manj kot eno leto. Paket NLB Poslovni Start je omejen na obdobje 18 mesecev od odprtja poslovnega računa.

Vas zanima kaj več?

Obiščite nas v kateri koli NLB Poslovalnici ali pokličite 01 477 20 00. Več informacij dobite tudi na www.nlb.si/poslovni-start in www.nlb.si/odpiram-podjetje. Prepričani smo, da boste našli pravo rešitev. Nove rešitve pa spomladi poiščite tudi v NLB Centru inovativnega podjetništva na Trgu republike 2 v Ljubljani, s katerim stopamo na novo pot sooblikovanja podpornega podjetniškega okolja.

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Nedelja
od 0 do 3 °C

Ponedeljek
od -3 do 4 °C

Torek
od -3 do 2 °C

Sreda
od -2 do 2 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat