| 

Aktualno

V Sloveniji najdražji hoteli na obali

V Sloveniji najdražji hoteli na obali

13.01.2015 ob 10:49

Trivago, ki je največji spletni iskalnih hotelov, ki primerja cene za več kot 700.000 hotelov na preko 200 rezervacijskih straneh po vsem svetu, vsako leto izračuna index cen hotelskih storitev po svetu.
 

 
 
V Sloveniji najdražji hoteli na obali

Kot ugotavljajo na spletnem portalu Trivago so cene nočitev v Sloveniji najdražje v obalno-kraški regiji. Tu najdemo najdražje hotele v osrednjem mestu obale Portorožu, kjer je potrebno za nočitev odšteti povprečno 164 evrov.
Visoko cenjeni in obiskani so hoteli v zdraviliških krajih. Hoteli v Rogaški Slatini v povprečju računajo za nočitev 150 evrov.
 
V Ljubljani od povprečno 94 evrov na noč
V Ljubljani, ki jo iz leta v leto obišče več turistov lahko ti prespijo v dvoposteljni sobi že za v povprečju 94 evrov. Za višji standard pa je potrebno v glavnem mestu odšteti v povprečju 106 evrov. V štajerski prestolnici turisti prespijo v povprečju že za 86 evrov.
 
Najceneje v Tolminu, Bovcu ...
Najcenejše cene nočitev v Sloveniji so v goriški regiji. V lanskem letu je bilo potrebno v tamkajšnjih hotelih za nočitev v standardni dvoposteljni sobi v povprečju odšteti 83 evrov.
Podjetje Trivago ima sedež v nemškem mestu Düsseldorfu in je prisotno v 49 državah in v 29 jezikih. Mesečno spletni iskalnih hotelov uporablja več kot 75 milijonov obiskovalcev.

vir: bizi.si
 

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sobota
od 17 do 29 °C

Nedelja
od 13 do 23 °C

Ponedeljek
od 12 do 24 °C

Torek
od 12 do 25 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat