| 

Aktualno

Lidl in kariera

Lidl in kariera

03.09.2014 ob 12:41

Družba Lidl Slovenija je včeraj predstavila spletno stran kariera.lidl.si, ki javnosti, predvsem pa potencialnim kandidatom za zaposlitev, podrobneje predstavlja delo v Lidlu in samo podjetje. Karierna spletna stran omogoča pregled različnih delovnih mest, nekatera med njimi so predstavljena s kratkimi filmi, v katerih nastopajo sodelavke in sodelavci podjetja Lidl Slovenija.

Zanimivo, privlačno, inovativno in mlado podjetje, kjer so spremembe stalnica, so lastnosti, s katerimi se Lidlovci zlahka poistovetijo. »Veseli nas, da smo v sklopu prenove našli način, da poenostavimo in olajšamo iskanje prostih delovnih mest na naši spletni strani. Obiskovalce – potencialne nove sodelavce pa pozdravimo tudi s simpatičnimi film, v katerih naši sodelavci – skladiščniki, prodajalci, poslovodje in regionalni vodje prodaje – iz prve roke predstavijo svoje delo v Lidlu,« je povedala Lea Tkalec, vodja področja Kadri v Lidlu Slovenija.

Karierna spletna stran Lidla Slovenija je razdeljena po ključu različnih delovnih mest v podjetju, poseben sklop pa je namenjen tudi predstavitvi podjetja, projektov za zaposlene in družbene odgovornosti.

Kot eden izmed večjih zaposlovalcev v državi so si v Lidlu Slovenija za slogan, s katerim pozdravljajo obiskovalce, ki se želijo prijaviti na razpisano za zaposlitev, izbrali »Dobrodošli pri Lidlu Slovenija!«

Več informacij:
Lidl d.o.o. k.d., Tina Cipot, vodja Službe za odnose z javnostmi; tina.cipot@lidl.si; pr@lidl.si

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Četrtek
od -1 do 1 °C

Petek
od -1 do 3 °C

Sobota
od 0 do 3 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat