| 

Poslovne priložnosti

Novi brezplačni seminarji o podjetništvu

Novi brezplačni seminarji o podjetništvu

01.07.2014 ob 12:42

Z mesecem julijem podjetje Data d.o.o. ponuja nekaj novosti pri organizaciji izobraževanj, ki so še kako koristna in aktualna za podjetnike.

Seminar »Kako z najnižjimi stroški zagnati podjetje« bo več kot dobrodošel za tiste, ki so odločeni za ustanovitev lastnega podjetja, vendar pa jim manjka informacij, zgoščenih na enem mestu. Prvo vprašanje vsakogar, ki šele vstopa na samostojno podjetniško pot, je zagotovo finančne narave oziroma kolikšni so stroški odprtja podjetja.

S pridobivanjem denarnih sredstev je povezan tudi seminar »Prihajajo nova evropska sredstva – za koga in za kaj?«.Številni podjetniki dobesedno spregledajo razpise, kjer se dodeljujejo nepovratna sredstva.Tako boste na enem predavanju izvedeli vse o novih razpisih, z njimi povezani roki in še veliko več praktičnimi informacijami.

“Metode plačevanja na internetu” bo podjetnike – prodajalce seznanil z različnimi vrstami plačevanja glede na situacijo, v kateri se nahajajo. Konkretneje to pomeni, da bodo predstavljene različne poti plačevanja, od pobiranja prostovoljnih prispevkov, spletne trgovine pa do kriptovalute Bitcoin, ki prodajalcu pa tudi kupcu olajšajo transakcijo v največji možni meri.


Pripravil: Gašper Meden, www.data.si

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od -1 do 1 °C

Četrtek
od -1 do 0 °C

Petek
od -1 do 3 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat