| 

Aktualno

Svetovna premiera modelov Boxster GTS in Cayman GTS

Svetovna premiera modelov Boxster GTS in Cayman GTS

22.04.2014 ob 11:42

Družba Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG bo v okviru avtomobilskega salona Auto China v Pekingu pripravila svetovno premiero modelov Boxster GTS in Cayman GTS. Najzmogljivejši in najhitrejši par Porschejevih športnih avtomobilov s sredinsko vgrajenim motorjem v svojem segmentu postavlja nove športne rekorde. Porsche bo oba nova vrhunska modela prvič predstavil na tiskovni konferenci 20. aprila, ob 11:30 uri po lokalnem času (ob 5:30 uri po srednjeevropskem času), v hali E5, razstavni prostor 05.

Poleg novih športnih izvedb GTS bodo premierno predstavljene še štiri ekskluzivne novosti za kitajski trg. Oba nova dirkalnika 919 Hybrid in 911 RSR bosta skupaj s hibridnim superšportnim avtomobilom 918 Spyder zaokrožala športno predstavitev znamke Porsche v Pekingu.

Predstavitev z izrazito športnim poudarkom je odraz vse večjega zanimanja kitajskih kupcev za najzmogljivejše športne avtomobile. Porsche tako uspešno kot nobena druga znamka zaseda luksuzni segment še mladega azijskega trga športnih vozil, in sicer z izjemno zanimivimi trivratnimi modeli – 911, Boxster in Cayman. Kitajska predstavlja za znamko Porsche drugi najpomembnejši posamični trg, takoj za ZDA. Porschejeva prodaja je tam leta 2013 zrasla za 19,9 %, na skupno 37.425 prodanih vozil.

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Torek
od 11 do 25 °C

Sreda
od 12 do 25 °C

Četrtek
od 14 do 21 °C

Petek
od 14 do 19 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat