| 

Aktualno

Plačevanje položnic na enem mestu

Plačevanje položnic na enem mestu

19.10.2007 ob 08:50

Podjetje Prihranim d.o.o. bo z novim letom ponudilo novo storitev na slovenskem trgu - elektronsko finančno storitev Zbrini račun, ki bo omogočalo plačilo vseh položnic na enem mestu in v enkratnem znesku. Zbirni račun bo v elektronski obliki zbral vse vaše račune in jih združil v en račun s skupno vsoto vseh vaših mesečnih stroškov. Zbirno položnico boste prejeli po pošti in jo plačali na enak način, kot ste to počeli doslej z vsakim posameznim računom. Lahko pa se boste v celoti odrešili skrbi in izberali plačevanje s trajnikom. Nadzor nad računi pa poteka preprosto kar prek spleta. Z uporabo storitve boste prihranili pri provizijah, kar po izračunih znese do 233,28 € letno.
V podjetju pa so prav tako pripravili ponudbo za poslovne uporabnike, in sicer ponujajo tri storitve: e-Vip, varno izmenjavo podatkov med podjetji, zbirni račun za podjetja ter pošiljanje računov vsem strankam s sklenjeno pogodbo ali naročniškim razmerjem.

Tina P.
Vir: http://www.prihranim.si

sorodni članki


Komentarji: 2 

Dodajte komentar


Andre | 19.10.2007 ob 14:58
Ni čudno, da pošta slovenije organizira nagradno žrebanje plačanih položnic na njihovi okenčkih. Ampak dokler penzjonisti migajo sem jim ni treba bat elektronske konkurence.
Jaka | 19.10.2007 ob 14:48
Bravo! Še volitve naj spedenajo preko spleta pol smo pa znagal.
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Ponedeljek
od -2 do 1 °C

Torek
od -3 do 4 °C

Sreda
od -5 do 2 °C

Četrtek
od -4 do 3 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat