| 

Poslovne priložnosti

Franšiza računovodskega servisa Unija d.d.

Franšiza računovodskega servisa Unija d.d.

02.10.2013 ob 13:13

Unija je s 1. oktobrom 2013 postala prva računovodska franšiza v Adriatic regiji, ki posluje v skladu s standardi in priporočili Evropske franšizne federacije.

Uniji se je v letih delovanja uspelo na trgu pozicionirati kot močna blagovna znamka, ki jo odlikujejo visoko kakovostne in napredne računovodske storitve ter visoka stopnja zadovoljstva in zaupanja, tako pri strankah kot tudi v strokovni javnosti.

Bogato znanje in izkušnje bo Unija kot franšiza odslej prenašala svoje franšize v namenom doseganja najvišjih standardov opravljenih storitev slehernega franšizija in ohranjanja ugleda skupne blagovne znamke. Franšizijem v mreži bo Unija nudila vsestransko podporo in jim pomagala postati visoko kakovosten, ugleden, strankam in zaposlenim prijazen računovodski servis, ki se bo lahko kmalu postavil ob bok najboljšim. Biti franšiza Unije namreč pomeni delati zase, a ne biti prepuščen samemu sebi!

Tudi kot franšiza bo Unija nadaljevala s skrbno premišljeno in napredno vizijo poslovanja in družbeno odgovornim ravnanjem ter se še naprej trudila v smeri zagotavljanja ugleda in dolgoročnega uspeha družbi in njenim franšiznim enotam.

več informacij: www.unija.si/si/racunovodska-hisa/fransiza/fransiza-unija/

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Torek
od 10 do 17 °C

Sreda
od 9 do 18 °C

Četrtek
od 7 do 21 °C

Petek
od 10 do 23 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat