| 

Aktualno

Felix-ove knjižne poslastice

Felix-ove knjižne poslastice

17.10.2007 ob 11:52

V tokratnih novicah knjigarne Felix vam predstavljamo knjige o Jogi, zastrupitvi Aleksandra Litvinenka, žlahtnih kovinah, Stalinovem zatiralskem režimu in druge. Zato si zagotovite knjige, o katerih se govori! Knjige izdobavljajo dnevno, dostava knjige v roku 24 ur po celi Sloveniji (velja za knjige iz zaloge, naročene do 16:00 ure, katere odpošljejo še isti dan). Pri Felixu pa lahko izberete tudi dostavno službo.

Prvi teden ekskluzivno preko interneta!

Joga - združitev telesa, uma in duha, Mira Mehta

Priročnik, ki korak za korakom vodi k spoznavanju joge za sprostitev, zdravje in dobro počutje. Enkraten program s skrbno izbranimi položaji za učinkovito samostojno vadbo joge doma ali v skupini. Načrt varne vadbe joge s posebej izbranimi položaji za začetnike. Več kot 450 fotografij, opis 10-tedenskega tečaja in še več.

Spletna cena: 13,52 €.

Disidentova smrt: Zastrupitev Aleksandra Litvinenka in vrnitev KGB, Alex Goldfarb, Marina Litvinenko

Razkritje temnega srca Putinovega Kremlja - KGB se je zmagoslavno vrnil, zavladal s strogo roko in vzpostavil oster nadzor nad vsemi.

Redna cena: 28,90 €, spletna cena: 23,70 €.

Ninin dnevnik: Mladostniška obtožba Stalinovega režima, Nina Lugovska

Pričevanje mladega dekleta, ki je odraščala v času Stalinovega zatiralskega režima, pomanjkanja in neusmiljenega trpinčenja ljudstva.

Redna cena: 28,90, spletna cena: 23,70 €.

Generacija zlato: Oplemenitite svoje preoženje in prihranke z vlaganjem v žlahtne kovine, Jürgen Müller

Zakaj si država ne želi, da bi postali ekonomsko neodvisni, in kako skuša to preprečiti? Statistike kažejo, da več časa posvetimo odločitvi za nakup avtomobila ali vgradnjo kuhinje kot načrtovanju svoje lastne finančne preskrbe za starost. Zaščitite svoje premoženje in vzemite preskrbo za starost v svoje roke!

Redna cena: 24,90 €, spletna cena: 19,92 €.

Imperij: Sodne spletke v razburljivem času rimske republike, Robert Harris

Zgodovinska poslastica. Čas tik pred razpadom rimske republike ter delovanje takratnega sodnega kolesja, v katerem sta vladala nasilje in korupcija.

Redna cena: 28,90, spletna cena: 23,70 €.

Pilates, Kellina Stewart

Pilates je celostna metoda vadbe, ki pozitivno vpliva na telo in duha. Za sprostitev in umik od stresnega vsakdanjika. Vsaka od 30 vaj v knjigi je opisana po korakih, torej so lahko razumljive in primerne za vse stopnje telesne pripravljenosti. Pilates prebuja vitalnost, vzdržuje stabilizacijo telesa in na splošno izboljšuje naše počutje.

Redna cena: 18,74 €, spletna cena 14,99 €.

Putinova Rusija, Ana Politkovska

Mafijski posli, skorumpiranost vojske in sodstva, tragično neuspešno reševanje talcev - vse to in še več v kontroverzni knjigi Ane Politkovske.

Redna cena: 26,90 €, spletna cena 21,52 €.

 Prijazen pozdrav, Stric Felix, narocila@felix.si

sorodni članki

Ponedeljek
od -2 do 1 °C

Torek
od -3 do 4 °C

Sreda
od -5 do 2 °C

Četrtek
od -4 do 3 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat