| 

Poslovne priložnosti

Petrol predstavil bencinski servis prihodnosti

Petrol predstavil bencinski servis prihodnosti

03.07.2013 ob 14:00

Družba Petrol je danes tudi uradno predstavila prenovljeni bencinski servis na Celovški cesti v Ljubljani, ki so mu dodali kotiček Fresh s ponudbo sveže pripravljenih jedi.

Kot je na današnji predstavitvi nove Petrolove podznamke Fresh povedal predsednik uprave Tomaž Berločnik, so nov koncept priprave sveže prehrane na bencinskih servisih razvili na podlagi raziskav nakupov in navad potrošnikov ter lastnih analiz prodajnega procesa. »Pri razvoju Fresha smo sledili aktualnim trendom in spremembam vedenja potrošnikov, zgledovali pa smo se tudi po tujini in njihove izkušnje še nadgradili,« je dodal Roman Dobnikar, direktor maloprodaje v Petrolu. Septembra bo kotiček Fresh dobil tudi prenovljeni bencinski servis na Kolodvorski cesti v Kopru, nekoliko kasneje pa še servis ob avtocestnem obroču v okolici Trebnjega. Po besedah Berločnika bodo mrežo prodajaln s konceptom Fresh intenzivneje širili v letu 2014, nameravajo pa ga uvajati tudi v njihove bencinske servise na Hrvaškem.

Kot je za MM povedal Rok Cuderman, direktor marketinga v Petrolu, so ime novega kotička s svežo prehrano izbrali na podlagi natečaja, na katerem jih je najbolj prepričala ideja oblikovalskega studia Arnold+Vuga, medtem ko so za preostalo, »svežo« podobo poskrbeli znotraj lastnega marketinškega oddelka.

vir: marketingmagazin.si

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Četrtek
od 13 do 23 °C

Petek
od 15 do 20 °C

Sobota
od 10 do 14 °C

Nedelja
od 6 do 17 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat