| 

Aktualno

bolha.com beleži več obiskov kot Facebook

bolha.com beleži več obiskov kot Facebook

28.06.2013 ob 10:34

bolha.com je v zadnjem letu zabeležila 20,7-odstotno rast aktivnih malih oglasov katerih število se danes giblje okrog 500.000. Facebook beleži 8,5-odstotno rast slovenskih uporabnikov.
bolha.com beleži več obiskov kot Facebook

Število uporabniških imen na bolha.com je z več kot 800.000 registriranih uporabnikov preseglo število slovenskih uporabnikov družbenega omrežja Facebook, ki ga po podatkih analitičnega orodja quintly.com v Sloveniji uporablja 760.000 uporabnikov.

V zadnjih šestih mesecih so bili na bolha.com najpogosteje iskani mobilni telefoni in tablični računalniki, med katere so se vrinila še iskanja s ključnimi besedami »kolo«, »traktor«, »kosilnica«, »sedežna garnitura« in »otroški voziček«. V poletnih mesecih močno naraste zanimanje za ponudbo v kategoriji Turizem.

Med pogosto iskanimi blagovnimi znamkami so Samsung in Apple (iPhone, iPad), sledijo Tomos, IKEA, Desigual, Stokke, Adidas in Lego.

Zadnji podatki raziskave o merjenju obiskanosti spletnih strani (MOSS) kažejo, da si male oglase na spletu ogleduje nekaj več kot 82 odstotkov slovenskih spletnih uporabnikov. Spletni oglasnik bolha.com se je tako že drugi mesec zapored uvrstil med tri najbolj obiskana spletna mesta v Sloveniji.

vir: marketingmagazin.si

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Torek
od 11 do 25 °C

Sreda
od 12 do 25 °C

Četrtek
od 14 do 21 °C

Petek
od 14 do 19 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat