| 

Posel in moda

Začetek prodaje novega Beetle Cabrioleta

Začetek prodaje novega Beetle Cabrioleta

27.02.2013 ob 09:44

Volkswagen je pri svojih trgovskih partnerjih v Nemčiji začel prodajati novi Beetle Cabriolet. S svežimi oblikovnimi elementi, bogato ponudbo opreme in ne nazadnje s privlačnim razmerjem med ceno in vrednostjo vas bo novi Beetle Cabriolet zagotovo prepričal. Naslednji teden bomo tega štirisedežnika z zložljivo streho začeli prodajati tudi v Sloveniji.
Vnuk legendarnega Hrošča v kabrio-izvedbi je na voljo v kombinaciji z učinkovitimi motorji, ki imajo razpon moči od 77 kW (105 KM) do 147 kW (200 KM). Za udobje poskrbi električno zložljiva streha, ki se odpre v 9,5 sekunde, pa tudi raven varnosti je v Beetle Cabrioletu vzorna: če se vozilo preveč nevarno nagne v stran, se v delčku sproži serijski sistem varnostnih ščitov za vzglavnikoma zadnjih sedežev.
Za novi Beetle Cabriolet je na voljo pet linij opreme: Beetle, Design, Design Exclusive, Sport in Sport Exclusive. Poleg teh so v ponudbi še trije posebni modeli "50s Edition", "60s Edition" in "70s Edition", ki povzemajo in na sodoben način interpretirajo slogovne elemente posameznih desetletij. Bogato ponudbo dopolnjuje dvanajst barv lakov in dve barvi zložljive strehe, enajst različnih tekstilnih in usnjenih različic notranjega oblazinjenja, dvanajst tipov platišč in širok izbor tehnične in optične dodatne opreme. V Sloveniji bo štirisedežnik v izvedbi Design z motorjem 1.2 TSI z močjo 77 kW (105 KM) naprodaj za 22.233 evrov.

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat