| 

Aktualno

Najboljša slovenska rating podjetja

Najboljša slovenska rating podjetja

28.02.2012 ob 16:49

Nagrade “Rating leta” podeljene družbam Hella Saturnus Slovenija d.o.o., Količevo Karton, d.o.o. in Tajfun Planina, d.o.o.

Dun & Bradstreet, največja bonitetna hiša na svetu, in Bonitetna hiša i, d.o.o, Ljubljana, najstarejša slovenska bonitetna hiša, sta danes ob trinajsti uri v ljubljanski Mestni hiši slavnostno podelili priznanje “Rating leta” naslednjim trem slovenskim družbam (vrstni red je abeceden, nagrade so enakovredne):
HELLA SATURNUS SLOVENIJA d.o.o.
KOLIČEVO KARTON, d.o.o.
TAJFUN PLANINA, d.o.o.

Te družbe imajo najugodnejši faktor tveganja, svoje obveznosti plačujejo v roku, poslujejo uspešno in si drznih poslovnih in kapitalskih potez, ki bi jih ogrozile, ne privoščijo. Zato so tudi v času recesije zanesljiv partner, ki mu zaupajo dobavitelji, banke in zavarovalnice.

Nagrada je sicer prestižna, ima pa tudi veliko praktično vrednost. Omenjena bo namreč v boniteti nagrajenih družb še vse leto in bodo družbe zato avtomatično deležne ugodnejših pogojev pri dobaviteljih, bankah in zavarovalnicah, ko jih bodo preverjali.

Nagrade je izročila Breda Jerič, direktorica Bonitetne hiše i, nagrajence pa so nagovorili Andrej Brvar iz družbe I d.o.o., Ljubljana, Pelin Aylangan, D&B Europe, Vodja za odnose s partnerji na porajajočih se trgih in podžupan Ljubljane v začasnem opravljanju funkcije župana Aleš Čerin, ki je bil tudi gostitelj prireditve.

 

 

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Ponedeljek
od 16 do 31 °C

Torek
od 13 do 24 °C

Sreda
od 12 do 27 °C

Četrtek
od 14 do 30 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat