| 

Aktualno

Bisnode Slovenija - zmagovalec po rasti in prihodkih

Bisnode Slovenija - zmagovalec po rasti in prihodkih

26.02.2012 ob 19:25

Bonitetna hiša Bisnode je kot vodilni ponudnik poslovnih informacij v zadnjih 8-ih letih beležila 7- kratno rast. V letu 2011 so zabeležili kar 24 % rast prihodkov in EBIT maržo 35,45 %.
Bisnode Slovenija je del mednarodne Skupine Bisnode AB, največjega evropskega ponudnika poslovnih in bonitetnih informacij s sedežem na Švedskem. Celotna skupina je prisotna v 17-ih državah in združuje med seboj 65 podjetij.

V letu 2011 je celotna Skupina Bisnode AB ustvarila skupno 489,2 mio evrov prihodkov in EBIT 50,7 mio evrov. Bonitetne rešitve še naprej izkazujejo visoko stopnjo rasti in temu ustrezno povečanje prihodkov. Tekom leta 2011 je bilo k skupini pripojenih 6 družb, medtem ko sta bili 2 obstoječi prodani. S februarjem 2012 je vodenje skupine Bisnode AB v vlogi predsednika uprave prevzel Lars Pettersson.

Začetki Bisnode Slovenija segajo v leto 2003, ko so beležili 1,3 mio evrov prihodkov, v letu 2011 pa že 7,5 mio prihodkov. V letu 2011 so zabeležili kar 24 % rast prihodkov ob 35,45 % EBIT marži. Danes njihov portfolio zajema bogat asortiman poslovnih informacij o kreditnih rešitvah (Bonitete.si, Credit Check, Solvis, AAA), poslovnih (Gvin.com, Javni razpisi, iBON) in marketinških rešitvah (Kompass in iPIS Marketing Manager). Celoten preplet ponudbe za B2B segment, ki ga ponujajo svojim strankam, je danes ključen za manj tvegano poslovanje kakor tudi boljše sprejemanje poslovnih odločitev.
»Zavedamo se, da je naša ključna prednost proaktivnost, kakor tudi zaznavanje novih in drugačnih potreb tako obstoječih kot potencialnih strank. Le-tem skušamo vedno znova ponuditi nove rešitve, ki nudijo še bolj transparenten vpogled v poslovno dogajanje. Rezultati v letu 2011 tudi dokazujejo, da imamo prave rešitve za svoje stranke in da naše stranke znajo in želijo uporabljati kakovostne poslovne informacije. V Bisnode Slovenija se lahko pohvalimo, da spadamo v celotni Skupini Bisnode AB med zmagovalce (največja rast po prihodkih in dobičku), in tako s svojimi rešitvami za uporabnike pišemo zgodbo o uspehu – za leto 2011 smo prejeli nagrado za najboljše podjetje v celotni Skupini.« je dejala Maria Anselmi, generalna direktorica Bisnode Slovenija.
 

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 19 do 29 °C

Četrtek
od 19 do 30 °C

Petek
od 18 do 28 °C

Sobota
od 18 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat