| 

Aktualno

Naj računovodski servis 2011

Naj računovodski servis 2011

05.10.2011 ob 14:52

Zbornica računovodskih servisov je letos že četrtič podelila priznanja Naj računovodski servisov 2011 v kategorijah mali, srednji in veliki

Portorož, 4. oktober 2011 – V Portorožu podelili priznanja Naj računovodski servis 2011 v kategorijah mali, srednji in veliki podjetjem MDS Jovanović & Javernik d.o.o. (mali), Apo vizija d.o.o. (srednji) in Unija d.d. (veliki)

Zbornica računovodskih servisov je letos že četrtič organizirala izbor »Naj računovodski servis« z namenom, da v poslovni javnosti širi zavedanje o pomenu kakovostnega računovodskega servisa.

Na slavnostni podelitvi, ki je potekala v okviru 13. Kongresa računovodskih servisov v Portorožu, je Aleksander Štefanac, predsednik zbornice, izročil plaketo in kipec:

v kategoriji MALI: MDS JOVANOVIĆ & JAVERNIK d.o.o.
v kategoriji SREDNJI: APO VIZIJA d.o.o.
v kategoriji VELIKI: UNIJA d.d.

Prejemnike priznanj tudi letos odlikujejo dolgoletna tradicija in stabilno poslovanje, širok spekter strank, uporaba naprednih računalniških tehnologij, zlasti pri komunikaciji in izmenjavi podatkov s strankami. Pri vseh treh zmagovalcih je izpostavljena izjemna skrb za visoko strokovno usposobljenost in permanentno izobraževanje zaposlenih.

Dobitnika priznanja za Naj računovodski servis v kategoriji MALI, MDS Jovanović & Javernik Trbovlje, nudi celovite storitve strankam z različnimi dejavnostmi. Odlikuje jih hitra odzivnost, posebej pa so ponosni, da lahko s strankami komunicirajo tudi v nemškem jeziku, kar jim daje dodatne možnosti za široko paleto strank, tudi takih s tujimi lastniki in poslovodstvom. Kljub temu, da so majhen servis, pa za stranke poskrbijo v celoti ter jih vsak mesec sproti obveščajo o podatkih o njihovem poslovanju.

Za zmagovalca v kategoriji SREDNJI, podjetje Apo vizija d.o.o., je značilna raznovrstna ponudba, v zadnjem času pa postajajo specializirani tudi za proračunske uporabnike. Predvsem so ponosni, da stranke obravnavajo individualno, saj dobro poznajo poslovanje vsakega posameznega naročnika. Storitve izvajajo z moderno tehnologijo, stremijo pa k čim večjemu obsegu brezpapirnega poslovanja, ki nudi predvsem višjo dodano vrednost.

Unija d.d., prejemnik priznanja v kategoriji VELIKI, odlikujejo celovite visokokakovostne storitve, sodobna organizacija delovnega procesa in sodobne informacijske storitve z brezpapirnim poslovanjem, podprtim z dovoljenjem Arhiva Slovenije. Zaposlujejo vrhunske strokovnjake s področja računovodstva, davkov, kadrov in notranje revizije, ki lahko skrbijo tudi za najzahtevnejše stranke. V podjetju krepijo tudi socialne elemente družbene odgovornosti, v letu 2011 so pridobili tudi polni certifikat družini prijaznega podjetja.

Unija ima svoje poslovalnice tudi v Srbiji, na Hrvaškem, v BiH in v Črni Gori. Tako lahko slovenskim podjetjem, ki tam poslujejo, nudijo ustrezno podporo.

Ocenjevanje in izbor za Naj računovodski servis 2011 v vseh treh kategorijah je izvedla neodvisna strokovna komisija v sestavi:

doc. dr. Tatjana Horvat, predavateljica na Fakulteti za management v Kopru in vsebinski vodja izobraževanj s področja Davki, računovodstvo in finance pri Akademiji Finance
mag. Aleksander Igličar, višji predavatelj, Ekonomska fakulteta, Univerza v Ljubljani
mag. Romana Logar, direktorica AJPES
Alenka Maher, Kadrovski inženiring, KI d.o.o., samostojna svetovalka za kadrovsko področje, univ.dipl.psih.
dr. Branko Mayr, dekan Visoke šole za računovodstvo, pooblaščeni revizor

Izbor Naj računovodski servis je ena od aktivnosti Zbornice računovodskih servisov, s katero lahko računovodski servisi sami veliko doprinesejo k promociji dejavnosti, s tem pa tudi k zavedanju podjetnikov o pomenu kvalitetnega računovodskega servisa.

Za več informacij obiščite http://najrs.gzs.si/slo/ ali nas kontaktirajte na tel. 051 622 092 ali e-pošta zrs@gzs.si.

Avtor: GZS-Zbornica računovodskih servisov

 


 

sorodni članki


Komentarji: 1 

Dodajte komentar


modras | 17.07.2014 ob 13:35
Hja Tajči obvlada!
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Torek
od 2 do 19 °C

Sreda
od 1 do 19 °C

Četrtek
od 2 do 22 °C

Petek
od 4 do 23 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat