| 

Postal sem podjetnik

Izdelava dobre spletne strani na 3 obroke!

Izdelava dobre spletne strani na 3 obroke!

17.05.2011 ob 12:57

V 1 tednu do sodobne spletne strani, s katero boste zanesljivo prodali več. Za samo tri plačila po 196€!

Ne izdelujemo zgolj modernih in lepih spletnih strani. Razvili smo unikaten produkt, ki zmanjša vaše stroške začetne investicije in omogoča objavo spletne strani že v enem tednu.

Vašo spletno stran bomo izdelali na podlagi naših predizdelanih oblikovnih predlog in funkcionalnih modulov. Oblikovno predlogo in funkcionalnosti prilagodimo vašim specifičnim željam, s tem pa boste prejeli unikatno spletno stran. Glavni prednosti končnega modularnega izdelka sta nizka cena in hitrost izdelave. Poleg tega bo vaša spletna stran postavljena na osnovi, ki se je skozi leta razvoja izkazala za marketinško učinkovito osnovo, ki prinaša višje vračilo vaše investicije. Po lansiranju spletne strani boste imeli možnost samostojnega urejanja vsebine, napredna struktura spletne strani bo poskrbela za višje uvrščanje v iskalnikih.

www.123strani.si

sorodni članki


Komentarji: 2 

Dodajte komentar


ar4 | 21.06.2011 ob 21:25
Zanimivo. Lahko napišeš kdo ti je stran izdelal - bo lažje primerjati. Če pa napišeš še naslov svoje strani bi blo pa sploh super.
Saša | 21.06.2011 ob 21:03
Niti ni tako poceni. Nam so jo izdelali za 400 EUR z optimizacijo v red, malenkosti, ki so sproti za dodat in manjše spremembe so brezplačne. Stran je bila pohvaljena, meni je všeč, ne vem pa v resnici, ker se ne spoznam, a je to res tako v redu stran, je pa zelo pomembno, da služi namenu, ker se je prodaja zelo povečala. Se splača poiskat malo okoli, ker je konkurenca na tem področju tako huda, da se zgleda res najde marsikaj.
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Ponedeljek
od -2 do 4 °C

Torek
od -3 do 3 °C

Sreda
od -4 do 7 °C

Četrtek
od -4 do 6 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat