| 

Aktualno

Porsche 911 je najbolj zanesljiv športni avtomobil

Porsche 911 je najbolj zanesljiv športni avtomobil

21.03.2011 ob 14:49

Stuttgart (Nemčija). Priznani ameriški inštitut za tržne raziskave J.D. Power and Associates je serijo 911, ki jo izdeluje družba Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG iz Stuttgarta, razglasil za najbolj zanesljiv športni avtomobil. Takšen je bil namreč rezultat zadnje raziskave o zanesljivosti vozil VDS (Vehicle Dependability Study 2011), v kateri so analizirali vozila, registrirana v obdobju od septembra 2007 do februarja 2008. V raziskavi je sodelovalo več kot 43.700 lastnikov vozil iz ZDA, ki so Porsche razglasili za najboljšega nemškega izdelovalca avtomobilov.

Obenem je mnoge pohvale požela tudi kakovost njihovih proizvodov: Porschejeva matična tovarna Stuttgart-Zuffenhausen je – z vidika dolgoročne kakovosti tam izde-lanih vozil – najboljša avtomobilska tovarna na svetu, so ugotovili tržni raziskovalci v študiji VDS 2011. „Ti rezultati potrjujejo naša dosledna prizadevanja za vrhunsko kakovost v celotni proizvodni verigi. Pri Porscheju z doseženim nismo nikoli zadovoljni. Že po tradiciji se vedno trudimo, da bi bili še boljši. Kajti tudi na kakovost gledamo zelo športno,“ je dejal dr. Stefan Knirsch, vodja kakovosti v podjetju.
 

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Torek
od 11 do 25 °C

Sreda
od 12 do 25 °C

Četrtek
od 15 do 19 °C

Petek
od 14 do 19 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat