| 

Aktualno

Čezmejno spletno nakupovanje. Novost v Sloveniji!

Čezmejno spletno nakupovanje. Novost v Sloveniji!

11.01.2011 ob 14:35

Iz Anglije v Slovenijo. V angleških spletnih trgovinah je ponudba raznovrstenjša, cene pa večinoma nižje kot v slovenskih. IzAnglije je nova storitev, ki slovenskim spletnim kupcem omogoča enostaven čezmejni nakup in dostavo kupljenega na njihov dom v Slovenijo.

Spletno nakupovanje postaja vse bolj priljubljeno. Razlogov je več, med pomembnejšimi pa so udobje, prihranek časa in ugodnejše cene. Predvsem zaradi cen se vse več slovenskih potrošnikov poslužuje tujih spletnih strani, kjer pa naletijo na težavo z dostavo – večina tujih spletnih strani, predvsem tistih manjših, nišnih, s specializirano ponudbo, ki so tudi cenovno najbolj privlačne, kupljenega ne dostavlja v Slovenijo.
IzAnglije je nova storitev, ki slovenskim spletnim kupcem omogoča enostaven čezmejni nakup in dostavo kupljenega na njihov dom v Slovenijo. Tako lahko sedaj slovenski spletni potrošniki kupujejo v katerikoli angleški spletni trgovini ter izkoristijo nižje cene in večjo ponudbo, ne da bi skrbeli, kako bodo kupljeno tudi prejeli.
Uporaba dostavne storitve IzAnglije je enostavna – po brezplačni registraciji kupec prejme svoj unikatni angleški naslov, ki ga uporabi med postopkom nakupa. V postopku nakupa na angleški spletni strani ta svoj novi angleški naslov vnese kot naslov, kamor naj angleški spletni trgovec dostavi kupljeno blago. Ta naslov je naslov zbirnega logističnega centra IzAnglije.com, od koder se potem nakupi cenovno ugodno in zanesljivo dostavljajo slovenskim kupcem na njihov dom.
Na željo kupca pa lahko Izanglije.com v njegovem imenu opravi tudi nakup, tako v spletnih kot v fizičnih trgovinah v Angliji. Če slovenski potrošnik ali pa podjetje potrebuje kaj posebnega, morda izdelke večjih vrednosti ali dimenzij, ali pa če preprosto noče sam plačati s svojo kreditno kartico, se lahko posluži storitve eNaročilo, ki mu omogoča osebno pomoč, nakup in dostavo.
IzAnglije.com odpira številne priložnosti za slovenske spletne potrošnike, hkrati pa jim olajšuje iskanje angleških spletnih trgovin. Na portalu IzAnglije.com je namreč mogoče brskati po angleških spletnih trgovinah, ki so pregledno urejene v kategorije, lahko pa izberete tudi določeno blagovno znamko in pogledate, katere angleške trgovine jih prodajajo.
Angleške spletne trgovine pa se odlikujejo tudi v tem, da nenehno skrbijo za pospeševanje prodaje. Tako IzAnglije.com zbira in svoje stranke obvešča o vseh ugodnostih, ki jih nudijo angleški spetni trgovci. Te ugodnosti so različne, od popustov do daril, značilno pa je, da so navadno kratkotrajne – v nekaterih primerih so na voljo le kakšen teden ali celo en dan.
Ko boste naslednjič pomislili na kak nakup, pobrskajte tudi po angleških spletnih trgovinah. Bodite unikatni in sebe ali svoje bližnje razveselite s posebnim darilom, po ugodnejši ceni.


Samo Vojnovič

samo.vojnovic@izanglije.com
www.izanglije.com

 

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 9 do 22 °C

Četrtek
od 9 do 21 °C

Petek
od 9 do 18 °C

Sobota
od 8 do 19 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat