| 

Uporabne informacije

Podjetniški superman

Podjetniški superman

20.10.2010 ob 10:14

Bi najeli nekoga, ki bi za zanemarljiv strošek boljšega kosila celo leto prodajal vaše storitve in/ali izdelke, za vas iskal najugodnejše nabavne možnosti, poleg tega pa še zapiral terjatve vaših dolžnikov? Verjetno, če bi tak super človek obstajal.
No, takega človeka res ni, je pa eMenjava odlična storitev za vsa podjetja, ki jim omogoča vse omenjeno. Pa poglejmo prednosti in delovanje eMenjave na konkretnem primeru.
Andreja je podjetnica, ki proizvaja pisarniško pohištvo. Ker potrebuje nov kombi, porabi kar nekaj dni, da pridobi pet bolj ali manj ekvivalentnih ponudb. Ne ve, za katero naj se odloči, ker nobena ne izstopa. Dokler ne doživi »aha« trenutka – vse ponudnike prekliče in povpraša, ali morda kateri potrebuje novo pisarniško pohištvo. Andrejina rešitev za izbor dobavitelja se ponudi, ko ji Miha, eden od prodajalcev kombijev, sporoči, da širijo pisarne in potrebujejo dodatno pisarniško pohištvo. Tako postane Andrejina odločitev enostavna in z Miho hitro skleneta posel.
Navkljub srečnemu razpletu so vsi postopki Andreji vseeno vzeli kar precej časa. eMenjava je tu zato, da vam pri iskanju tovrstnih partnerstev pomaga. Postopek z eMenjavo postane enostaven, hiter in udoben.
Obiščite www.emenjava.si in se registrirajte. Naredite svoj uporabniški račun in opišite podjetje ter vsako od dejavnosti in/ali proizvodov, ki jih prodajate. S tem je prvi korak zaključen. Po plačilu uporabnine (če izberete plačljiv paket) boste lahko prejemali in pošiljali povpraševanja. Kar pomeni, da lahko eMenjavo uporabljate, kadar kupujete, pa tudi ali predvsem kot prodajno orodje, ki vam redno pošilja povpraševanja drugih podjetij po vaših storitvah in/ali izdelkih.
Če pa med vašo ponudbo vnesete tudi storitve in izdelke vaših dolžnikov, lahko eMenjava najde kupca za njihove storitve ali izdelke. Tako lahko enostavno zaprete terjatve svojih dolžnikov.
Je torej eMenjava primerna tudi za vaše podjetje? Da. Če imate stranke in dobavitelje, je eMenjava primerna tudi za vas.


Kontakt:
Samo Vojnovič
M: 041 36 72 72
E: samo.vojnovic@emenjava.si
W: www.emenjava.si
 

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Četrtek
od 9 do 22 °C

Petek
od 9 do 18 °C

Sobota
od 8 do 18 °C

Nedelja
od 9 do 20 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat