| 

Posel in moda

Najboljše igrače (za malce starejše otroke)

Najboljše igrače (za malce starejše otroke)

06.06.2008 ob 17:00

Ste otrok po srcu? Da ne bo pomote, ste večino dneva priden delavec, uspešen podjetnik, pozoren oče ali mati, skratka resna in odgovorna odrasla oseba. Pa kljub temu vam gre včasih na otročje ali pa se le radi razbremenite od vsakodnevnih delovnih obveznosti s sproščujočo igro. Lepo je, da se igrate s svojimi otroci in njihovimi igračami! Ni pa lepo, če jim igrače "kradete!" Kupite si svoje! In nikar ne mislite, da igrače niso za odrasle!

Zato smo se za vas odločili predstaviti spletno trgovino www.hocemto.si. Je prvi slovenski spletni gadget shop, kjer boste našli veliko zanimivega zase in za svoj prosti čas. Ponujajo vam stvari, ki jih mogoče ne potrebujete (oziroma se še ne zavedate, da jih), ampak si jih takoooo zelo želite. Ugotovili smo, da za trgovino www.hocemto.si, stoji sicer majhna, a dinamična ekipa, predvsem pa so vsi otroci po srcu. Ravno zato imajo nore ideje tako za vašo novo igračo ali odbito napravico, nudijo pa vam tudi igrače kot domiselna darila, ki so lahko tudi poslovna darila. Založijo vas z igračami ali napravicami za vaš dom, za v pisarno (garantirano bo dan v službi hitreje minil), posebej za njo ali le za njega, z igračami, ki so lahko vaš spremljevalec na izletu ali na zabavi s prijatelji. Njihova celotna ponudba vam postreže veliko zabave, sprostitve in ponovnega odkrivanja pozabljenega otroškega smeha. Igrače, ki so vam na voljo, so zanimive, privlačne in uporabne. Vse kar manjka je, da zbudite otroka v sebi.

Predstavljamo vam le nekaj igrač po našem izboru, ki vam bodo (preizkušeno) polepšale dan ali vsaj za trenutek pomagale pozabiti na vsakodnevne tegobe in zelo resne stvari, ki so obvezen spremljevalec odraslega in odgovornega človeka!

Recimo za njo ...

Nihče ni niti približno tako uspešen pri svetlečem kiču za mobilne telefone kot prav Japonci. MoPod je zadnja norost, ki jo je prineslo od naših bizarnih azijskih prijateljev. Obesek za mobitel MoPod, sanje vsakega zbiratelja, obstaja v sedmih odbitih različicah; Psiček, Pošast, Opica, Hudiček. Vsak od teh malih stvorov živi zaprt v svojo lastno prozorno kupolo. Kot da mali okrasni ljubljenček sam po sebi ni zadosten razlog za obstoj, je MoPod dejansko praktičen. Ko vas kdo pokliče ali prejmete tekstovno sporočilo in imate MoPod na razdalji enega metra od mobitela, bo malega norčka streslo in začel se bo vrteti in se bo vrtel, hkrati pa bo mala lučka noro utripala. Popolno vizualno opozorilo, če imate zvoke na mobitelu odklopljene ali ste v glasnem baru. MoPod lahko obesite na torbo, oblačila, na obesek za ključe ali na mobitel, v vsakem primeru pa ga preprosto morate imeti, ali kot rečejo Japonci, MoPod je "hitsuyou".

Pa za njega ...

Droben in neverjetno lahek daljinsko voden helikopter. Helikopter lahko preprosto napajate z omrežja (večkrat ko polnite baterijo, boljše so letalne sposobnosti – baterija se ojača) in že leti. Skrivnost, zakaj je upravljanje z njim tako preprosto, tiči v dveh propelerjih, ki se vrtita v obratno smer in preprečita običajen navorni obrat, do katerega pride pri standardnem helikopterju z enim rotorjem. Za nadzor nad količino navora ima daljinec drsni gumb, ki ga morate nastaviti (kot pri avtu na daljinsko vodenje) na popolno ravnovesje.

Za v pisarno proti vsiljivcem ...

USB raketometalec je najboljši način, da odvrnete tiste najedljivce, ki se potikajo okrog vaše delovne mize, ker nimajo početi kaj bolj pametnega. Ta raketometalec ima tri penaste rakete, upravljate pa jih preko računalniškega zaslona. Metalec preprosto upravljate z miško in ko namerite na žrtev, se metalec premika in nagiba. Res je, da je to početje neizmerno otročje, vendar boste hkrati občutili izjemno zadovoljstvo. Ko pritisnete tipko 'Fire', raketometalec zaporedno izstreli rakete in čeprav skoraj ni stranske škode, je dejavnik zabave pri početju zelo visok. Preprosto obožujemo USB igrače.

Tudi za v pisarno, a proti dolgčasu ...

Dirkajoče babice so verjetno najboljša igrača na navijanje, kar jih je bilo kdaj izumljenih. Za starostni speedway pomenijo toliko kot Ferrari za formulo ena. Vsak, ki je bil kdaj v vlogi prejemnika hodulje ali rolatorja, ve, da so babice strašljivi dirkalci z legendarno vztrajnostjo, te navdušujoče igračke na navijanje pa so samo poklon njihovi vzdržljivosti. Ti dve babici z izrazom jeklene volje, ki ga dopolnjuje jopica za pospeševanje, od dirke njunih življenj loči samo še nekaj vzdihljajev. Čas je, da si uprizorite svoje Starovno prvenstvo!

Vabimo vas, da si kupite svojo igračo na www.hocemto.si!

Urška Č.

sorodni članki


Komentarji: 1 

Dodajte komentar


Aleš | 07.06.2008 ob 10:16
ha ha...cool :)
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat