| 

Aktualno

Knjižne novosti knjigarne Felix

Knjižne novosti knjigarne Felix

02.10.2007 ob 09:12

V tokratnih novicah so v knjigarni Felix za vas pripravili izbor aktualnih knjižnih novosti in akcijsko ceno za Guinnessovo knjigo rekordov.


Akcijska cena velja do razprodaje zalog!

Guinnessova knjiga rekordov 2007

Najbolj priljubljeno božično darilo za mlade in mlade po srcu. Polna zanimivih dejstev in dosežkov, ki navdihujejo vso družino. Več poglavij, ki bodo pomagala otrokom pri osvajanju šolske snovi. Popolnoma posodobljeno poglavje o športu.

Redna cena: 41,69 €. Spletna cena 14,90 €.

 

Veliki pok (trda vezava), Simon Singh

Pisec upsešnic Knjiga šifer in Fermatov zadnji teorem tokrat govori o nastanku vesolja - najpomembnejšem znanstvenem odkritju vseh časov. Priljubljen pisec poljudnoznanstvene literature poda zgodovino modela velikega poka in odgovarja na vprašanja, zakaj kozmologi verjamejo, da je prav ta model pravilen. Knjiga je za vse tiste, ki jih zanima, kako je nastalo vesolje in kakšne zakonitosti vladajo v njem.

Redna cena: 28,90 €. Spletna cena: 23,90 €.

Kri cvetlic (trda vezava), Anita Amirrezvani

Začasne poroke (sigeh) se v Iranu sklepajo še danes. To je dogovor med ženskl in moškim, da bosta poročena za določen čas. Ženska je za zakonske dolžnosti običajno finančno nagrajena. Dogajanje je postavljeno v 17. stoletje.

Redna cena: 28,90 €. Spletna cena: 23,12 €.

Pijazen pozdrav vam želi ekipa knjigarne Felix!

sorodni članki

Torek
od 17 do 24 °C

Sreda
od 14 do 22 °C

Četrtek
od 15 do 26 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat