| 

Posel in moda

Kar 80 % nas zdravnika obišče zaradi istega razloga

Kar 80 % nas zdravnika obišče zaradi istega razloga

26.04.2010 ob 22:12

Kar 80% Slovencev obišče zdravnika zaradi stresa oziroma njegovih posledic . Danes se vse odvija veliko hitreje, vse bolj smo obremenjeni in veliko nas ima občutek, da nismo gospodarji svojega časa. Vse to našemu telesu daje znak za sprožitev stresne reakcije. Mnogi se je morda ne zavedamo in ne čutimo, da smo v stresu. Sigurno pa zaznamo različne obraze stresa: vedno težje si zapomnimo stvari, tolažimo se s hrano in večkrat pijemo kavo ali pogosteje kadimo, zvečer imamo težave s spanjem, saj nam po glavi rojijo številne naloge, na katere jutri ne smemo pozabiti, pogosteje smo utrujeni in razbija nam srce. Tudi naši odnosi so zelo napeti. Nimamo potrpljenja, zato smo razdražljivi in zadirčni.

Neobvladan stres pomeni težave
Stres je naraven mehanizem, s katerim se naše telo odzove na situacije iz okolja. Dokler položaj doživljamo kot obvladljiv, se odzivamo samozavestno. Stres nam začne škoditi, ko začnemo izgubljati nadzor. Poslabša nam kakovost življenja in načne zdravje. Dominor je idealen partner  v času stresa. Omogoči nam aktivno obvladovanje življenjskih situacij in s tem ohranjanje nadzora in optimizma.

Stresu pokažimo zobe
Učinkovina Dominorja  je plod zadnjih znanstvenih spoznanj o stresu. Dominor klinično dokazano ohranja zdravo ravnovesje v možganih in omeji izločanje stresnega hormona kortizola. Delovanje na dveh nivojih (psihično in fizično) je edinstveno. Za svoje revolucionarno učinkovanje je prejel številne prestižne nagrade (HIE 2004). Dominor je naraven in popolnoma varen. Ker je pridobljen iz mleka, v primerjavi z zeliščnimi pripravki, ohranja zunanjo aktivnost in budnost. Ne povzroča zaspanosti, odtujenosti in otopelosti. Dominor pomaga, da aktivno prevzamemo nadzor in upravljamo z izzivi, s katerimi se srečujemo vsak dan. Tako proaktivno upravljamo stres!

Dominor je v Evropi in ZDA vodilni proizvod proti stresu.
Kupite ga v vseh lekarnah ali se zanj odločite že zdaj .

Sem v stresu? Preverite !

 

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat