| 

Uporabne informacije

Zakaj je pomembno kje kupite tiskalnik?

Zakaj je pomembno kje kupite tiskalnik?

14.04.2010 ob 11:06

V poplavi spletnih trgovin mora biti vodilo ponudnikov, poleg same ponudbe, tudi strokovna in hitra podpora, kamor štejemo predvsem strokovne nasvete in seveda hitro odzivnost ter dostavo. Tega se dobro zavedajo pri podjetju Hermes nova, ki ponuja najsodobnejše izdelke visoke kvalitete po ugodnih cenah. Pri svojem delu se opirajo na vrednote, kot so hitrost, zanesljivost in prijaznost, kar jih hkrati ločujejo od ostalih ponudnikov na trgu.

Njihova spletna stran Hermesnova.si ponuja velik nabor izdelkov priznanih blagovnih znamk, veliko pozornosti pa posvečajo tudi konceptu internetne strani, ki naj bo uporabniku prijazna. Posebnost Hermesnova.si je ta, da neposrednega nakupa sploh ne moremo opraviti - lahko pa pošljemo povpraševanje, nakar bomo skupaj s ponudnikom našli najugodnejšo rešitev, prilagojeno našimi zahtevam. Pri Hermesnova.si nas sicer vedno čakajo tudi različne akcije. Tako trenutno izstopa cena priljubljenega barvnega laserskega tiskalnika HP Color LaserJet CP2025dn, ki je na voljo že za 460 € (brez DDV), zraven pa priložijo še darilo. Da bi bila njihova ponudba res celostna, so se odločili še za posebno ponudbo originalnih črnil in tonerjev vseh blagovnih znamk, ki jo najdemo na Originali.si.

 

 

Obe internetni strani sta namenjeni tako podjetjem kot fizičnim osebam. Podjetju Hermes nova govorijo v prid še dolgoletne izkušnje ter reference velikih slovenskih podjetij.

sorodni članki


Komentarji: 3 

Dodajte komentar


ata | 16.04.2010 ob 10:16
jest sem takoimenovani refill kupil samo enkrat in edinkrat!
Andrej | 15.04.2010 ob 16:05
Kakovost cenenih ponaredkov je vedno vprašljiva. S cenenenimi kartušami in tonerji azijskih proizvajalcev le redko dosežemo kakovost izpisa kot jo nudi original. Podobno velja tudi za obnovljene izdelke ter tako imenovane refill komplete. Uporaba poceni ponaredkov pa lahko nenazadnje tudi poškoduje ali pokvari tiskalnik. Zato se tudi v tem primeru splača upoštevati pregovor "nisem tako bogat, da bi kupoval poceni". Dolgoročno se namreč poceni ponaredki lahko izkažejo kot dražja možnost - bodisi nismo zadovoljni s kakovostjo izpisa ter ponaredek zavržemo in kupimo original, ob najbolj črnem scenariju pa moramo zaradi okvare, ki jo povzroči ponaredek, celo kupiti nov tiskalnik.
sam | 14.04.2010 ob 12:23
In kakšna je razlika med originalnimi kartušami in alternativo? Samo cen?
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 2 do 6 °C

Četrtek
od 4 do 10 °C

Petek
od 5 do 10 °C

Sobota
od 4 do 6 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat