| 

Aktualno

Na Summit motors se menja izvršni direktor

Na Summit motors se menja izvršni direktor

02.02.2010 ob 12:25

Masahiro Tajima bo 12. februarja 2010 prenehal opravljati funkcijo izvršnega direktorja v družbah Summit motors Ljubljana, d.o.o., Summit Leasing Slovenija, d.o.o. in Summit avto, d.o.o.. V okviru avtomobilskega oddelka korporacije Sumitomo iz Tokia bo prevzel koordinacijsko vlogo nad nekaterimi avtomobilskimi in finančnimi podružnicami na področju EU. Prav tako bo g. Tajima obdržal aktivno vlogo v vseh treh družbah v lasti korporacije Sumitomo v Sloveniji (Summit motors Ljubljana, d.o.o., Summit Leasing Slovenija, d.o.o. in Summit avto, d.o.o.).

Novi izvršni direktor družb Summit motors Ljubljana, d.o.o., Summit Leasing Slovenija, d.o.o. in Summit avto, d.o.o. bo g. Hiroshi Nakagawa. G. Nakagawa je v družbi Sumitomo Corporation zaposlen že od leta 1984. Star je 48 let, je poročen in ima dva otroka. Njegove bogate poslovne izkušnje vključujejo delo v avtomobilski panogi v Rusiji, na Finskem in v Puerto Ricu in sicer z različnimi avtomobilskimi blagovnimi znamkami.
 

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Nedelja
od 0 do 3 °C

Ponedeljek
od -3 do 4 °C

Torek
od -3 do 2 °C

Sreda
od -2 do 2 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat