| 

Postal sem podjetnik

Olimpijske igre v Kanadi - priložnost za slovenske podjetnike

Olimpijske igre v Kanadi - priložnost za slovenske podjetnike

06.01.2010 ob 11:41

Slovensko veleposlaništvo iz Ottawe in Slovenski olimpijski komite vabita slovenska podjetja, da obiščejo Kanado v času olimpijskih iger februarja prihodnje leto. Slovenska hiša na Whistlerju bo središče vsega dogajanja, povezanega s promocijo naše države in naših športnikov, njene možnosti pa bodo na voljo tudi zainteresiranim slovenskim podjetjem, ki bi se želela predstaviti kanadskim poslovnim partnerjem.

Kanada bo v času Olimpijskih iger organizirala tudi vrsto spremljajočih dogodkov pod skupnim naslovom "Global Business Leaders Initiative". Organizatorji gospodarskega dela programa, združeni pod imenom "Invest in Canada", so že začeli pošiljati vabila vodilnim svetovnim poslovnežem. Prav tako pa se bodo teh dogodkov udeležili tudi vsi ostali gospodarstveniki, ki želijo na ta način združili prijetno s koristnim.

Svoj interes in dodatne informacije v zvezi z gospodarskimi spremljajočimi dejavnostmi in udeležbo na njih lahko slovenska podjetja dobijo preko našega veleposlaništva v Ottawi (e-naslov: vot@gov.si), glede uporabe Slovenske hiše za promocijo, sestanke, predstavitve in podobno pa na Slovenskem olimpijskem komiteju (e-naslov:
jozko.krizan@oks-olmp.si).
 

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Nedelja
od 0 do 3 °C

Ponedeljek
od -3 do 4 °C

Torek
od -3 do 2 °C

Sreda
od -2 do 2 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat