| 

Postal sem podjetnik

Gorenjska banka spodbuja začetek samostojne poslovne poti  s ključnimi  brezplačnimi plačilnimi bančnimi storitvami

Gorenjska banka spodbuja začetek samostojne poslovne poti s ključnimi brezplačnimi plačilnimi bančnimi storitvami

08.12.2009 ob 11:38

Pri Gorenjski banki so za novoustanovljena podjetja od oktobra dalje ključne plačilne storitve brezplačne. Novoustanovljena podjetja oziroma samostojni podjetniki si lahko v prvem letu poslovanja pri običajnih bančnih stroških zagotovijo opazen prihranek.

Začetek samostojne poslovne poti in predvsem prvo leto poslovanja je običajno najbolj občutljivo, saj si večina novih podjetij v poslu šele prizadeva uveljaviti. Zato je še posebej dobrodošlo, da so v teh prvih korakih podjetja deležna bančne spodbude. Gorenjska banka s posebnim bančnim paketom za novonastala podjetja in podjetnike zagotavlja ključne plačilne storitve, kot so vodenje poslovnega računa, uporaba elektronske banke Link, izvajanja domačega elektronskega plačilnega prometa in izdajo poslovne kartice, ki so v prvem letu poslovanja brezplačne.

Poleg širokega nabora storitev pa si tisti, ki začenjajo svojo samostojno poslovno pot, hkrati izberejo še dve izmed treh ponujenih ugodnosti paketa. Namreč, Gorenjska banka omogoča tri dodatne ugodnosti, kot so polletna brezplačna uporaba POS-termianlov in individualno dogovorjena višina provizije, polletna brezplačna uporaba vrečk za polog gotovine v dnevno-nočni trezor in polovični popust pri nadomestilu za odobritev prvega posojila ali limita na računu. Podjetja imajo tako na voljo pester nabor ugodnih bančnih storitev, s katerimi lahko postane njihova samostojna poslovna pot bistveno lažja.


Vir: Gorenjska banka, več informacij
 

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Nedelja
od 0 do 3 °C

Ponedeljek
od -3 do 4 °C

Torek
od -3 do 2 °C

Sreda
od -2 do 2 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat