| 

Posel in moda

Mobilnik VERTU iz karbonskih vlaken

Mobilnik VERTU iz karbonskih vlaken

21.08.2009 ob 09:23

Vertu je predstavil težko pričakovani telefon Ascent Ti iz karbonskih vlaken, s čimer nadaljuje z uporabo inovativnih materialov v najbolj ekskluzivnih mobilnih telefonih na svetu.

Karbonska vlakna, ki veljajo za enega najbolj želenih sodobnih materialov (uporabljajo jih v motornih športih, navtični in letalski industriji), se nahajajo tudi v srcu visoko zmogljivostnega značaja telefonov Vertu Ascent Ti.

Vertu je oblikoval ta material, ki se ponaša z odličnim razmerjem med močjo in težo, z novimi izpopolnjenimi metodami in tako izdelal zapletene sestavne dele iz karbonskih vlaken, ki so vgrajena v Ascent Ti.

Ascent Ti iz karbonskih vlaken je bil izdelan v Angliji in bil večkrat preizkušen, tako da je zagotovljeno optimalno razmerje materialov, ki telefonu dajejo brezhiben enoten videz na ravnih in ukrivljenih delih – dokaz Vertujevega brezkompromisnega odnosa do izdelave.

Rebrast videz vsakega telefona je dosežen z uporabo križnega tkanja karbonskih vlaken, kar ustvari robusten in sodoben telefon. Uporabljena karbonska vlakna, ki so bila posebej izdelana v najmanjši širini, ustvarjajo vzorčast profil s popolnim tridimenzionalnim videzom.

Zbirka Carbon Fibre bo vključevala naslednje modele telefonov Ascent Ti: Carbon Fibre Limited Edition, Carbon Fibre Grip, Carbon Fibre & Aluminium Grip ter Carbon Fibre & Copper Grip.

Več podrobnosti o družbi Vertu najdete na www.vertu.com.

Vertu je pionir in vodilni proizvajalec ročno izdelanih mobilnih telefonov za prestižno tržišče. Družba Vertu je bila ustanovljena leta 1998, svoj prvi izdelek pa je predstavila leta 2002. Ima tri izrazito različne kolekcije – Vertu Signature, Vertu Ascent in Vertu Constellation. Telefoni iz teh kolekcij so sestavljeni ročno na sedežu družbe v Angliji. Vertu je na voljo ekskluzivno v več kot 600 najboljših prodajalnah z urami in nakitom ter v butikih Vertu po svetu.
 

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat