| 

Poslovne priložnosti

5400 evropskih kampov

5400 evropskih kampov

27.05.2009 ob 07:20

ADAC je v letu 2009 pripravil novo platformo z informacijami o kampiranju.

Salzburško podjetje IGL-Werbedienst GmbH, ADAC-ov generalni zastopnik za Avstrijo, Slovenijo in Hrvaško, bo zaradi vse večjega števila uporabnikov svojim medijskim partnerjem, upravljalcem kampov v teh deželah, zagotovilo pomembno dodano vrednost njihovih oglaševalskih ukrepov.
Dopustniki bodo z enim samim pogledom na ADAC-ov vodič po kampih (ADAC Camping-Caravaning-Führer) lahko začeli načrtovati svoje počitnice že kar na spletu, čeprav bodo kasneje najverjetneje nadaljevali in poglobili načrtovanje v zanesljivem knjižnem vodiču po kampih. Na novo oblikovana ADAC-ova platforma za ljubitelje kampiranja nudi na spletnem naslovu www.adac.de/campingfuehrer brezplačno in na uporabniku prijazen način številne najpomembnejše informacije o tej vrsti dopustovanja, ki samo v Nemčiji predstavlja konjiček 11 milijonov kampistov. V novi podatkovni bazi je zajetih preko 5400 kampov po vsej Evropi, ki jim je ADAC brezplačno dodelil svojo oceno.

Počitniške cilje je mogoče poiskati preprosto s pomočjo ključnih besed kot so regija, kraj, ime kampa ali številka kampa iz ADAC-ovega vodiča po kampih. Iz piktogramov so takoj razvidne posebnosti posameznih kampov, njihova ocena pa je na portalu omejena na opremljenost sanitarij in lego. Vse podrobnejše informacije so na voljo v tiskani izdaji (vodič po kampih ADAC-Camping-Caravaning-Führer za Južno Evropo), kateri je brezplačno priložena ADAC-ejeva kartica CampCard, ki nudi cenovne ugodnosti v kampih.

Vrhunec nove spletne platforme predstavlja interaktivna kartica, ki hitro prikaže izbrani kamp. Novost sta tudi možnost iskanja ADAC-ovih CampCard kampov, ki dopustnikom nudijo privlačne cenovne ugodnosti ter možnost nalaganja GPS podatkov za mobilne navigacijske sisteme. Nasvete o prireditvah in aktualne novice je mogoče najti pod rubriko CampingNews & Events. Rubrika z nasveti Camping pa vsebuje leksikon z informacijami držav, ki so specifične za kampe, tehnična znanja in – za člane – informacijske liste, ki jih je mogoče naložiti s spleta.

Vir: www.slovenia.info

 

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Ponedeljek
od 11 do 23 °C

Torek
od 11 do 23 °C

Sreda
od 11 do 24 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat