| 

Poslovne priložnosti

Kako zaslužiti milijon?

Kako zaslužiti milijon?

22.04.2008 ob 10:55

Zaslužen milijon je za mnoge podjetnike prelomna točka in definicija uspeha, ter cilj za vse, ki se lotevajo današnjih vročih trendov na področju posla. Podjetniki, ki spremljajo najbolj vroče novosti na tržišču, so pionirji, "trendsetterji" tisti, ki idejo spremenijo v uspešno franšizo in jo razširijo po svetu. Nekaj področij, ki so danes v razcvetu:Vodnjak mladosti
Ko se generacija baby boom-a bliža številki 60, se na tržišču pojavlja vse več izdelkov in storitev za ohranjanje mladosti. V letu 2004 so Američani porabili kar 44,6 milijard dolarjev za tovrstne izdelke in storitve, kar je le dobra polovica od predvidenih 72 milijard dolarjev, ki bodo za potrebe boja proti staranju porabljeni v letu 2009.

Sladko življenje
Želja po sladkem je postala nenasitna - franšize prodajaln na področju sladoleda in piškotov so v velikem porastu, razvija  pa se tudi bolj prefinjena prehranjevalna industrija.

Kava
Starbucks je z revolucijo spremenil preprost napitek v najbolj potreben luksuz. Mnogo neodvisnih in ambicioznih franšizorjev pa uživa v prednostih velike popularnosti kavnih napitkov

Seniorji
Vzporedno s pomlajevalno industrijo, se razvija tudi področje oskrbe za starejše.

Tehnologija
Če imate smisel za tehnologijo in poslovno žilico, je to industrija za vas.

Razvajanje domačih ljubljenčkov
Še eno hitro rastoče področje, ki se ga lotite če ste ljubitelj živali, je industrija proizvodov in storitev za razvajanje domačih ljubljenčkov.

Oglaševanje in marketing
Podjetja vedno potrebujejo nove stranke. Če torej imate sposobnost prepričevanja, premislite o oglaševalskem ali marketinškem podjetju.

Tina P.
Vir: D. Carlsonov Weblog

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Torek
od -3 do 2 °C

Sreda
od -1 do 1 °C

Četrtek
od -1 do 0 °C

Petek
od -1 do 3 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat