| 

Posel in moda

Mini poraba in maksi užitek

Mini poraba in maksi užitek

19.05.2009 ob 09:25

Volkswagnov najmočnejši štirivaljni dizelski motor sedaj na voljo tudi za Scirocco: štirivaljnik s tehnologijo skupnega voda, 2,0 l gibne prostornine in močjo 125 kW (170 KM) razvije zavidljiv navor 350 Nm že pri 1.750 vrt./min. Sedaj lahko potencialni kupci Scirocca izbirajo iz palete petih motorjev, v kateri so trije motorji TSI in dva motorja TDI.

S tem mogočnim motorjem doseže Scirocco najvišjo hitrost 222 km/h, izpolnjuje zahteve izpušnega normativa EU 5 in porabi samo 5,3 l goriva na 100 km. Za dizelski kupe sta na voljo 6-stopenjski ročni menjalnik in menjalnik z dvojno sklopko (DSG).

Pri notranji opremi sta za Scirocco sedaj na voljo dve novi izvedbi usnjenega oblazinjenja iz programa Volkswagen Individual: dvobarvni design (v črni in vlakneno bež barvi) ustvarja z močnimi kontrasti med svetlimi in temnimi elementi videz športne notranjosti. Sredinski deli sedežev, elementi v vratnih oblogah, sredinski naslon za roke in zunanji robovi sedežev žarijo v svetli barvi, stranice sedežev in hrbtni strani sprednjih sedežev pa so oblečene v temno usnje.

Druga opcija, prav tako v dvobarvni usnjeni izvedbi (v črni in lešnikovi barvi), pa daje notranjosti videz prestižne elegance. Oba paketa opreme vključujeta napis „Volkswagen Individual“ na vratnih pragovih.
 


 

Vir: Porsche Slovenija

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat