| 

Aktualno

Kdo je idealni voznik Porsche 911?

Kdo je idealni voznik Porsche 911?

07.04.2009 ob 11:41

Podjetje Porsche Slovenija je ob koncu lanskega leta predstavilo novo blagovno znamko Poslovna vozila Porsche Slovenija in nov spletni portal www.poslovnavozila.si, ki vključuje tudi virtualno igro »The Game«.

S projektom Poslovna vozila Porsche Slovenija so želeli predvsem poudariti skrb, razumevanje in zavzetost za želje poslovnih kupcev in voznikov njihovih vozil. Nov portal tako postreže obiskovalcu s celotno paleto poslovnih vozil in hrati predstavlja novosti in storitve v svetu poslovne mobilnosti.

Virtualno igro »The Game« so zasnovali kot zabavno tekmovanje udeležencev, ki se poskušajo čim bolj približati idealnemu vozniku in uporabniku vozila Porsche 911. K igranju te ekskluzivne igre so najprej povabili slovenske managerje.

Želja po iskanju novih izzivov, ustvarjalnost, iskanje učinkovitih odgovorov na zapletena vprašanja in nenazadnje tekmovalnost, so lastnosti sposobnih managerjev, ki se ne ustavijo pred težavami ali navidezno stvarnostjo, skrito v računalniških jedrih. Kar je mogoče v resničnem okolju, je v navideznem še toliko bolj. Ko se v navideznem svetu soočijo ljudje z visokimi cilji, širokim pogledom na svet in z nenehno željo po odkrivanju novega, postane navidezno resnično.

Te lastnosti - tako značilne tudi za športna vozila Porsche - so zagotavljale, da so se povabljeni tekmovalci v navideznem svetu tako dobro počutili in odrezali. Igralci so se preizkusili z enako strastjo, kot se lotevajo različnih nalog tudi v življenju. Dvanajst igralcev in igralk se je uvrstilo v finale, kjer so se borili za izjemno nagrado - enoletno uporabo vozila Porsche 911.

Tričlanska neodvisna komisija strokovnjakov je pregledala odgovore vseh finalistov. Na temelju vnaprej določenih meril, ki opredeljujejo idealnega voznika vozila Porsche 911, je izbrala zmagovalca - gospoda Branka Pavlina, predsednika uprave časopisne družbe Dnevnik.

Spletna igra »The Game« se nadaljuje za vse, ki jih mika vožnja skozi različne možne življenjske situacije. Pri tem bodo našli obilo zabave in kreativne sprostitve.

Vir: Porsche Slovenija d.o.o.
 

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Ponedeljek
od 18 do 24 °C

Torek
od 17 do 24 °C

Sreda
od 14 do 22 °C

Četrtek
od 15 do 26 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat