| 

Posel in moda

Obstajajo prijatelji, ki vas nikoli ne pustijo na cedilu?

Obstajajo prijatelji, ki vas nikoli ne pustijo na cedilu?

12.03.2009 ob 19:17

Knjigarna Felix vam tokrat predstavlja knjigo, ki vam bo v pomoč pri vzpostavljanju odnosa z najboljšim prijateljem človeka - psom. Kupujete novega psa ali nameravate posvojiti odraslega psa iz zavetišča? Knjiga Naš pes: Koristni nasveti za brezskrben vsakdan z vašim psom vam bo razkrila, kako se spopasti s tako odločitvijo, da se bo med vami in vašim psom razvil čudovit odnos za vse življenje. Novega psa morate predstaviti družini, ga skrbno in redno negovati, ga naučiti preprostih vaj ubogljivosti, vedeti pa morate tudi veliko o pravilni prehrani, psihologiji psov in njihovih boleznih. Knjiga odgovarja na vsa ključna vprašanja in novim pasjim skrbnikom zagotavlja srečen vsakdan.• Knjiga je namenjena vsem novim pasjim skrbnikom, ki so se odločili, da bodo kupili mladička ali pa posvojili odraslega psa iz zavetišča

• Odgovarja na vsa ključna vprašanja in zagotavlja novim pasjim skrbnikom srečen vsakdan. Vsebuje vse glavne informacije o psih in njihovem vedenju:
- predstavitev najpogostejših pasem,
- prihod mladička ali odraslega psa v družino,
- vaje osnovne poslušnosti,
- nega in pravilna prehrana psa,
- možne težave in kako jih odpraviti,
- bolezni in preventiva

Avtor Bruce Fogle je mednarodno priznan veterinar z dolgoletnimi izkušnjami, poznavalec zdravja in vedenja psov ter avtor prodajnih uspešnic o živalih – napisal je že več kot dvajset knjig. Prepričan je, da je prav vsak pes lahko krasen družinski član.

Spletna cena v knjigarni Felix: 20,92 €


 

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat