| 

Poslovne priložnosti

Portal za inovativne Imam idejo!

Portal za inovativne Imam idejo!

02.03.2009 ob 20:56

Spletni portal Imam idejo! nudi svež nabor novic, informacij o poslovnih dogodkih in javnih razpisih s področja inovativnosti in konkurenčnosti. Portal nudi razne dinamične vsebine, med drugim tudi Borzo inovacij s ponudbo in povpraševanjem po zaščiteni in nezaščiteni intelektualni lastnini. Posebno dodano vrednost predstavljajo Priročnik za izumitelje, interaktivna orodja, primeri dobrih praks, publikacije in video vsebine.

Osnovni cilj spletnega portala Imam idejo! je na enem mestu zbrati vse informacije o podpornih storitvah in subvencioniranem podpornem okolju za inovativne in podjetnike, in sicer na način, da do njih dostopajo uporabniki glede na svoje potrebe. Osrednji del vstopne strani je namenjen vizualni predstavitvi inovacijskega procesa, ki je razdeljen v 4 zaporedne faze. Uporabnik se prepozna v posamezni fazi in dostopa do koristnih podpornih storitev. Osnovni iskalnik omogoča iskanje po področjih storitev, panogah, regijah in po abecednem kazalu. Poleg informiranja s področja inovativnosti in konkurenčnosti je portal namenjen tudi povezovanju med posameznimi uporabniki. Posebno težo smo dali tudi izobraževanju in osveščanju uporabnikov skozi celoten proces evolucije poslovne ideje v poslovni uspeh.

Prijavite se na e-mesečnik: Inovativnost je izziv! in enkrat mesečno vas bomo obveščali o aktualnih dogodkih s področja inovativnosti o:

• novicah doma in po svetu,
• javnih razpisih, pozivih in javnih naročilih,
• poslovnih dogodkih,
• aktualni slovenski zakonodaji in predpisih,
• drugih zanimivih vsebinah.

Vse dodatne informacije so na voljo na naslovu: imamidejo@japti.si.

 

(P)OSTANITE INOVATIVNI

sorodni članki


Komentarji: 1 

Dodajte komentar


Dragan | 15.08.2019 ob 16:37
Pozdravljeni! Mene zanima kje lahko investiram svoje inovacije za patente ki še niso narejeni iz dneva v dan prihajajo različne ideje. In toliko financ nimam da bi to vse sam izdelal. Tako da potrebujem investitorje za moje izzume. Hvaležen bi bil da bi se moje ideje realizirale v svetu hvala. Za dodatne info. Dosegljiv na email. Dragan.goj@gmail.com
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Nedelja
od 6 do 22 °C

Ponedeljek
od 14 do 18 °C

Torek
od 14 do 21 °C

Sreda
od 11 do 18 °C

Anketa

Dopust...
je že mimo
šele pride
ga ne potrebujem

    rezultat