| 

Poslovne priložnosti

Portal za inovativne Imam idejo!

Portal za inovativne Imam idejo!

02.03.2009 ob 20:56

Spletni portal Imam idejo! nudi svež nabor novic, informacij o poslovnih dogodkih in javnih razpisih s področja inovativnosti in konkurenčnosti. Portal nudi razne dinamične vsebine, med drugim tudi Borzo inovacij s ponudbo in povpraševanjem po zaščiteni in nezaščiteni intelektualni lastnini. Posebno dodano vrednost predstavljajo Priročnik za izumitelje, interaktivna orodja, primeri dobrih praks, publikacije in video vsebine.

Osnovni cilj spletnega portala Imam idejo! je na enem mestu zbrati vse informacije o podpornih storitvah in subvencioniranem podpornem okolju za inovativne in podjetnike, in sicer na način, da do njih dostopajo uporabniki glede na svoje potrebe. Osrednji del vstopne strani je namenjen vizualni predstavitvi inovacijskega procesa, ki je razdeljen v 4 zaporedne faze. Uporabnik se prepozna v posamezni fazi in dostopa do koristnih podpornih storitev. Osnovni iskalnik omogoča iskanje po področjih storitev, panogah, regijah in po abecednem kazalu. Poleg informiranja s področja inovativnosti in konkurenčnosti je portal namenjen tudi povezovanju med posameznimi uporabniki. Posebno težo smo dali tudi izobraževanju in osveščanju uporabnikov skozi celoten proces evolucije poslovne ideje v poslovni uspeh.

Prijavite se na e-mesečnik: Inovativnost je izziv! in enkrat mesečno vas bomo obveščali o aktualnih dogodkih s področja inovativnosti o:

• novicah doma in po svetu,
• javnih razpisih, pozivih in javnih naročilih,
• poslovnih dogodkih,
• aktualni slovenski zakonodaji in predpisih,
• drugih zanimivih vsebinah.

Vse dodatne informacije so na voljo na naslovu: imamidejo@japti.si.

 

(P)OSTANITE INOVATIVNI

sorodni članki


Komentarji: 10 

Dodajte komentar


KENEDY | 10.10.2021 ob 00:49
NUJNA PONUDBA
Ustvarite svoje podjetje in svoje bogastvo z našimi storitvami
posojila v višini od 5.000 do 1.750.000 USD. Ponujamo to
posojilo, ki vsem, ki so v težkem finančnem položaju, in tistim, ki želijo ustvariti lastno podjetje, omogoča srečno življenje.
Posojila med posamezniki obstajajo, zato ne izgubljajte časa. Za začetek nam pišite na: {georgewilliamsloanfirm333@gmail.com}.
KENEDY | 10.10.2021 ob 00:47
NUJNA PONUDBA
Ustvarite svoje podjetje in svoje bogastvo z našimi storitvami
posojila v višini od 5.000 do 1.750.000 USD. Ponujamo to
posojilo, ki vsem, ki so v težkem finančnem položaju, in tistim, ki želijo ustvariti lastno podjetje, omogoča srečno življenje.
Posojila med posamezniki obstajajo, zato ne izgubljajte časa. Za začetek nam pišite na: {georgewilliamsloanfirm333@gmail.com}.
Mike Morgan | 09.10.2021 ob 23:47
Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
Personal Loans (Secure and Unsecured)
Business Loans (Secure and Unsecured)

Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
Phone number: +917428831341 (Call/What's app)
maria leydi | 09.04.2021 ob 12:58
DOBRODOŠLI: POSOJILO MED RESNIMI IN ISKRENIM POSAMEZNIKOM SPLETNO.
Ponudba hitrega posojila med zasebnikom Hitro posojilo, da se vaše skrbi končate v manj kot 72 urah. Prepovedani ste v svoji banki in vsi vaši poskusi v drugih in drugih finančnih institucijah doslej niso dali ničesar zaradi slabega kredita ali drugih, tako da ni več skrbi kontaktirajte me in v manj kot 72 urah po razumni stopnji 2% na leto in glede na čas odplačevanja, ki vam ustreza, vam dam posojilo, ki vam bo rešilo življenje. Prosim, kontaktirajte me po e-pošti: marialeydi06@gmail.com
DR BENJAMIN  | 09.04.2021 ob 09:43
DO YOU NEED A PERSONAL/BUSINESS/INVESTMENT LOAN? CONTACT US TODAY VIA WhatsApp +19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

We have provided over $1 Billion in business loans to over 15,000 business owners just like you. We use our own designated risk technology to provide you with the right business loan so you can grow your business. Our services are fast and reliable, loans are approved within 24 hours of successful application. We offer loans from a minimum range of $5,000 to a maximum of $500 million.

Do you find yourself in a bit of trouble with unpaid bills and don’t know which way to go or where to turn? What about finding a reputable Debt Consolidation firm that can assist you in reducing monthly installment so that you will have affordable repayment options as well as room to breathe when it comes to the end of the month and bills need to get paid? Dr. Benjamin Owen ®Capital Managements Inc™ is the answer. Reduce your payments to ease the strain on your monthly expenses. Email (drbenjaminfinance@gmail.com)

DO YOU NEED 100% FINANCE? we give out loans with an affordable interest rate of 2%
®Capital Managements Inc™ (drbenjaminfinance@gmail.com) aims is to provide Excellent Professional Financial Services.

Our services include the following:

*Truck Loans
* Personal Loans
* Debt consolidation loans
* Car Loans
* Business Loans
* Education Loans
* Mortgage
*Refinancing Loans
* Home Loans

We give you loan with a low interest rate of 2% and loan duration of 1 to 30 years to pay back the loan (secure and unsecured). Do not keep your financial problems to yourself in order for you not to be debt master or financial stress up, which is why you must contact us quickly for a solution to your financial problems. It will be a great joy to us when you are financially stable. Email (drbenjaminfinance@gmail.com)

NOTE: Bear in mind that it will only take less than 24 Hours to process your file is 100% Guaranteed no matter your Credit Score.

Yours Sincerely,
Dr. Benjamin Finance
Email: drbenjaminfinance@gmail.com
WhatsApp: +19292227023
Call/Text : +1(646)820-1981
We are certified and your privacy is 100% safe with us. Worry no more about your loans or finances.


Get your instant loan approval
Teresa gary | 12.02.2020 ob 22:53
Zdravo!
Potrebujete posojilo? Sem registriran in zanesljiv posojilodajalec, dajem posojilo ljudem, ki imajo finančne težave, ljudem, ki poskušajo odplačati šolske račune, tistim, ki poskušajo kupiti avto ali tam ustanoviti svoje podjetje, izvajalce in vladne agencije. Za več informacij ali obrazec za prijavo posojila pišite nam po e-pošti: gerred.breinloanlenderr@gmail.com
Upravljanje.
Zdaj se obrnite na kreditno podjetje Speedy !!!
Guaranteed loan offe | 01.11.2019 ob 17:39
I am a Certified Private Loan Lender, Do you need a Fast and Guarantee loan to pay your bills or start up a Business? I offer both local and international loan services to meet your financial needs such as Home loans, Auto Loans, Mortgage loans, Business Loans, International Loans, Personal Loans and general Refinancing and Debt Consolidation at affordable interest rate of 2%. Have you been turned down by your bank for loan? We own a large business money lending firm and we are on Business/Personal loan special offer Contact us today via Email: triumphantfinanceltd@gmail.com
Mr. George Anderson | 28.10.2019 ob 21:26
Iščete poslovno posojilo? Osebni krediti, študentska posojila, posojila za konsolidacijo dolgov, nezavarovana posojila, tvegani kapital itd. Če je tako, nam pišite še danes: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) in posojilo prejmite še danes.

Nujna ponudba posojila.
Mr. George Anderson | 28.10.2019 ob 20:07
Iščete poslovno posojilo? osebno posojilo, stanovanjsko posojilo, avtomobilsko posojilo, študentsko posojilo, konsolidacija posojila, nezavarovano posojilo, posojilo tveganega kapitala z obrestno mero 2%, zainteresirani vlagatelji naj nas kontaktirajo po e-pošti: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Nujna ponudba posojila.
Anton Szandor Lavey | 28.10.2019 ob 12:19
Zdravo,

Moje ime je Anton Szandor Lavey, Ljubljana so iz Slovenije. Želim se zahvaliti Viviane Martini Destro, ki mi je pomagala pridobiti posojilo. V zadnjih treh mesecih sem iskal posojilo za rešitev svojih dolgov, vsi, ki sem jih srečal, so me prevarali in mi vzeli denar, dokler nisem srečal Viviane Martini Destro. Uspelo mi je dati posojilo v višini 10.000 evrov. lahko ti tudi pomaga. pomagala je drugim mojim kolegom. Če potrebujete finančno pomoč, se obrnite na podjetje po e-pošti: (viviane.martini100@gmail.com) Mislim, da lahko pomaga. Za pomoč se obrnite na njih, ker mi je pomagala. ona ne ve, da to počnem s širjenjem svoje prijaznosti, vendar menim, da bi moral to deliti z vsemi, da se znebim prevarantov, prosimo, bodite pozorni na imitatorje in se obrnite na pravo posojilo. Spodaj so njegove besede spodbude za tiste, ki iščejo zakonito in pošteno posojilo.
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Četrtek
od 3 do 13 °C

Petek
od 3 do 13 °C

Sobota
od 2 do 14 °C

Nedelja
od 7 do 15 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat