| 

Poslovne priložnosti

Portal za inovativne Imam idejo!

Portal za inovativne Imam idejo!

02.03.2009 ob 20:56

Spletni portal Imam idejo! nudi svež nabor novic, informacij o poslovnih dogodkih in javnih razpisih s področja inovativnosti in konkurenčnosti. Portal nudi razne dinamične vsebine, med drugim tudi Borzo inovacij s ponudbo in povpraševanjem po zaščiteni in nezaščiteni intelektualni lastnini. Posebno dodano vrednost predstavljajo Priročnik za izumitelje, interaktivna orodja, primeri dobrih praks, publikacije in video vsebine.

Osnovni cilj spletnega portala Imam idejo! je na enem mestu zbrati vse informacije o podpornih storitvah in subvencioniranem podpornem okolju za inovativne in podjetnike, in sicer na način, da do njih dostopajo uporabniki glede na svoje potrebe. Osrednji del vstopne strani je namenjen vizualni predstavitvi inovacijskega procesa, ki je razdeljen v 4 zaporedne faze. Uporabnik se prepozna v posamezni fazi in dostopa do koristnih podpornih storitev. Osnovni iskalnik omogoča iskanje po področjih storitev, panogah, regijah in po abecednem kazalu. Poleg informiranja s področja inovativnosti in konkurenčnosti je portal namenjen tudi povezovanju med posameznimi uporabniki. Posebno težo smo dali tudi izobraževanju in osveščanju uporabnikov skozi celoten proces evolucije poslovne ideje v poslovni uspeh.

Prijavite se na e-mesečnik: Inovativnost je izziv! in enkrat mesečno vas bomo obveščali o aktualnih dogodkih s področja inovativnosti o:

• novicah doma in po svetu,
• javnih razpisih, pozivih in javnih naročilih,
• poslovnih dogodkih,
• aktualni slovenski zakonodaji in predpisih,
• drugih zanimivih vsebinah.

Vse dodatne informacije so na voljo na naslovu: imamidejo@japti.si.

 

(P)OSTANITE INOVATIVNI

sorodni članki


Komentarji: 5 

Dodajte komentar


Teresa gary | 12.02.2020 ob 22:53
Zdravo!
Potrebujete posojilo? Sem registriran in zanesljiv posojilodajalec, dajem posojilo ljudem, ki imajo finančne težave, ljudem, ki poskušajo odplačati šolske račune, tistim, ki poskušajo kupiti avto ali tam ustanoviti svoje podjetje, izvajalce in vladne agencije. Za več informacij ali obrazec za prijavo posojila pišite nam po e-pošti: gerred.breinloanlenderr@gmail.com
Upravljanje.
Zdaj se obrnite na kreditno podjetje Speedy !!!
Guaranteed loan offe | 01.11.2019 ob 17:39
I am a Certified Private Loan Lender, Do you need a Fast and Guarantee loan to pay your bills or start up a Business? I offer both local and international loan services to meet your financial needs such as Home loans, Auto Loans, Mortgage loans, Business Loans, International Loans, Personal Loans and general Refinancing and Debt Consolidation at affordable interest rate of 2%. Have you been turned down by your bank for loan? We own a large business money lending firm and we are on Business/Personal loan special offer Contact us today via Email: triumphantfinanceltd@gmail.com
Mr. George Anderson | 28.10.2019 ob 21:26
Iščete poslovno posojilo? Osebni krediti, študentska posojila, posojila za konsolidacijo dolgov, nezavarovana posojila, tvegani kapital itd. Če je tako, nam pišite še danes: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) in posojilo prejmite še danes.

Nujna ponudba posojila.
Mr. George Anderson | 28.10.2019 ob 20:07
Iščete poslovno posojilo? osebno posojilo, stanovanjsko posojilo, avtomobilsko posojilo, študentsko posojilo, konsolidacija posojila, nezavarovano posojilo, posojilo tveganega kapitala z obrestno mero 2%, zainteresirani vlagatelji naj nas kontaktirajo po e-pošti: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Nujna ponudba posojila.
Anton Szandor Lavey | 28.10.2019 ob 12:19
Zdravo,

Moje ime je Anton Szandor Lavey, Ljubljana so iz Slovenije. Želim se zahvaliti Viviane Martini Destro, ki mi je pomagala pridobiti posojilo. V zadnjih treh mesecih sem iskal posojilo za rešitev svojih dolgov, vsi, ki sem jih srečal, so me prevarali in mi vzeli denar, dokler nisem srečal Viviane Martini Destro. Uspelo mi je dati posojilo v višini 10.000 evrov. lahko ti tudi pomaga. pomagala je drugim mojim kolegom. Če potrebujete finančno pomoč, se obrnite na podjetje po e-pošti: (viviane.martini100@gmail.com) Mislim, da lahko pomaga. Za pomoč se obrnite na njih, ker mi je pomagala. ona ne ve, da to počnem s širjenjem svoje prijaznosti, vendar menim, da bi moral to deliti z vsemi, da se znebim prevarantov, prosimo, bodite pozorni na imitatorje in se obrnite na pravo posojilo. Spodaj so njegove besede spodbude za tiste, ki iščejo zakonito in pošteno posojilo.
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od -1 do 0 °C

Četrtek
od -1 do 1 °C

Petek
od -1 do 3 °C

Sobota
od 0 do 3 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat