| 

Aktualno

Prva podelitev priznanj Cruise & Ferry Center Cruise Awards 2008

Prva podelitev priznanj Cruise & Ferry Center Cruise Awards 2008

28.02.2009 ob 08:50

Cruise & Ferry Center (CFC), slovenska agencija za prodajo križarjenj in vseh vrst prevozov, je minuli četrtek prvič podelila priznanja Cruise & Ferry Center Cruise Awards 2008.

Slovesnost je potekala v Obalni galeriji Severia, s podelitvijo priznanj pa so v CFC nagradili svoje najboljlše poslovne partnerje (turistične agencije in organizatorje potovanj).

Nagrado za najboljšo agencijo v individualni prodaji - (Best Retail Specialist) je prejela TA Atlantica – Tomo Janžič s.p. iz Ljubljane. Nagrado za najboljšo agencijo v prodaji skupin - (Best Group Specialist) je prejel Pozejdon Turizem - Matjaž Tomanič s.p. iz Rač. Nagrado za najboljše medsebojno sodelovanje in zavezanost - (Best Overall Commitment) je prejel Sonček TUI potovalni center iz Maribora. Nagrajenci so prejeli unikatno stekleno skulpturo, ki jo je posebej za to priložnost naredil priznani steklarsko umetniški mojster Anton Sajko. Skulptura ponazarja rast podjetja in hkrati nostalgičnost klasične ladje za križarjenja.

Industrija križarjenj se hitro razvija in doživlja uspeh še posebno v Evropi in Sredozemlju. »Križarjenja so v porastu - v svetovnem merilu za 8 odstotkov, v Sloveniji pa zadnja leta dosegamo povprečno 20 odstoten porast na letni ravni, v zadnjih dveh letih pa že 40 odstotni porast. Beležimo vedno več povpraševanja po križarjenjih in vsako leto rekordno število ljudi. Podobno seveda velja za celo Evropo in nova tržišča npr. Azijo, Bližnji Vzhod in Južno Ameriko,« je povedal Arsen Mihaič, član združenja CFC. Vedno več ljudi se odloča za križarjenja, odpirajo se nove destinacije in gradijo vse večje ladje. Predvidevajo, da se bo takšen trend nadaljeval nadaljnih 12 do 15 let. Če je včasih veljalo, da se na križarjenja odpravljajo starejši ljudje, je danes slika povsem drugačna, saj križari vedno več družin in mladih.

Vir: Cruise & Ferry Center
 

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od -1 do 0 °C

Četrtek
od -1 do 1 °C

Petek
od -1 do 3 °C

Sobota
od 0 do 3 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat