| 

Poslovne priložnosti

Spletno orodje za mala in srednje velika podjetja

Spletno orodje za mala in srednje velika podjetja

Dnevi neuspešnega oglaševanje na spletu, ki velikokrat zahteva precejšen finančni vložek, pa velikokrat ne deluje, se končujejo. V začetku leta je v Sloveniji zaživel CentrSource - prvi lokalni in globalni nakupovalni iskalnik, ki povezuje ponudbo po meri potrošnika s ponudniki, ki imajo, kar potrošnike zanima. Gre za portal, ki omogoča potrošnikom iskanje lokalno relevantnih ponudb, oglaševalcem, malim in velikim, pa možnost, da predstavijo sebe in svojo ponudbo celotni spletni populaciji preko mreže medijskih partnerjev.

Centrsource že uporabljajo podjetja kot so BMW, Diners, Chrysler, Conrad, Hewitt, Kia Motors, Kompas, Renault, Terme Maribor, Tuš Mobile, kot tudi številni manjši, lokalni ponudniki blaga in storitev.

CentrSource je oglaševalsko orodje, ki vam zagotavlja merljivost rezultatov in ciljno usmerjenost trženjskih akcij. Z njim lahko enostavno ustvarite ponudbo iz že obstoječih materialov v zgolj 7 minutah. Istočasno lahko testirate različne pristope ali ponudbe, saj vam orodje omogoča preprosto lokalizacijo ponudb. Tako je lahko vaša ponudba v Mariboru drugačna od ponudbe v Ljubljani.

Registracija in predstavitvena stran vašega podjetja sta brezplačni. V kolikor se odločite tudi za objavo ponudbe, se le te plačujejo po učinku. To pomeni, da se vam bo zaračunal le dejanski strošek oglaševanja, ki nastane le v primeru, ko bo vaša ponudba učinkovala (ko stranka na določeno pobudo odgovori z zahtevkom za več informacij, telefonski klic, katalog, vzorec itd.).

Vse nevladne organizacije lahko na CentSourcu oglašujejo v celoti brezplačno. CentrSource tako že uspešno uporablja tudi Unicef.

Registracija na portalu prinaša podjetjem dostop do brezplačnega svetovanja na področju direktnega marketinga. Vsem tistim, ki nimajo predhodnih izkušenj s spletnim oglaševanjem, nudi pomoč pri ustvarjanju učinkovite spletne ponudbe ekipa izkušenih svetovalcev.

Dodatne informacije: Več informacij najdete na spletnem naslovu: www.CentrSource.si.
 

sorodni članki