| 

Aktualno

Audi A4 allroad quattro

Audi A4 allroad quattro

16.02.2009 ob 20:23

Model, ki ne pozna meja: startni črti je približuje Audijev model A4 allroad quattro. S stalnim štirikolesnim pogonom in večjim odmikom od tal je to A4 za vse ceste in poti – njegove vozne lastnosti navdušujejo tudi tam, kjer se asfaltirane ceste že končajo. Seveda se Audi A4 allroad quattro ponaša z vsemi inovativnimi tehnologijami, ki prinašajo prednosti celotni seriji A4 – na voljo so paleta močnih in visokoučinkovitih motorjev, sistem za uravnavanje vozne dinamike Audi drive select, najsodobnejši menjalnik S tronic ter inovativni komunikacijski in asistenčni sistemi.

Oblikovna zasnova Audija A4 allroad quattro se zgleduje po Audiju A4 Avant – ostro začrtane linije obdajajo atletsko napete površine, nizka strešna linija pa ustvarja kupejevsko silhueto. Markantni detajli na novo opredeljujejo športno eleganco zunanjosti. Mreža hladilnika z enodelnim okvirom je lakirana v lunino sivi barvi in ima navpične kromirane lamele, ki tako kot poseben odbijač in velike odprtine za dovod zraka učinkovito poudarjajo svojstven videz novega modela. Sprednji meglenki krasita kromirani obrobi. Pri izvedbi z žarometoma ksenon plus so dnevne in zadnje luči zasnovane v tehniki LED. Spredaj in zadaj ima A4 allroad quattro ščitnik za podvozje iz legiranega jekla.

Ob pogledu od strani izstopajo predvsem razširitve kolesnih ohišij, oglati pragovi (opcijsko z vstavkom iz legiranega jekla) in velika kolesa. 17-colska lita aluminijasta platišča s 7-krakim designom so serijska. Streha je okronana s strešnimi letvami z dvema podnožjema. Zadnji odbijač z markantnimi linijami in integriranima, vodoravnima odsevnikoma poudarja širino Audija A4 allroad quattro. Pri motorju 2.0 TDI sta obe izpušni cevi nameščeni druga ob drugi, motorja 2.0 TFSI in 3.0 TDI pa imata eno izpušno cev na levi, eno pa na desni strani.
 

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Ponedeljek
od 16 do 31 °C

Torek
od 13 do 24 °C

Sreda
od 12 do 27 °C

Četrtek
od 14 do 30 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat