| 

Poslovne priložnosti

Cartier ponuja podjetnicam 20 tisoč dolarjev

Cartier ponuja podjetnicam 20 tisoč dolarjev

Cartier letos že četrtič organizira mednarodno tekmovanje poslovnih načrtov. Na vsaki celini nagradijo po eno poslovno žensko, torej skupaj podelijo pet nagrad. Zmagovalke dobijo osebni coaching, ki ga izvajajo svetovalci McKinseya in poslovne šole Insead, štipendijo v višini 20 tisoč dolarjev in vabilo na 5. Globalni forum žensk v Deuvillu (Francija). Nagrada omogoča tudi vstop v poslovna omrežja in druge ugodnosti, kot je dodatna medijska pozornost. Poleg podjetja Cartier sta organizatorja nagrade tudi Forum poslovnih žensk za gospodarstvo in družbo, svetovalno podjetje McKinsey in poslovna šola Insead.

Podjetnice so se lahko do 13. februarja prijavile za Cartierjevo mednarodno tekmovanje v poslovnih načrtih, pet zmagovalk bo dobilo osebni coaching in 20 tisoč dolarjev štipendije

Lanska nagrajenka trži odpadno lososovo usnje

Lani je nagrado v Evropi prejela Laura Chicurel iz Velike Britanije, ki je lastnica podjetja za trženje luksuznih modnih dodatkov iz lososovega usnja, ki ga pridelujejo iz odpadne ribje kože.

Štejejo dobri poslovni načrti

Kandidatke za »Cartier Women's Initiative Awards« so podjetnice, ki imajo poslovne načrte za nove projekte, ali pa poslovni načrt za podjetje, ki je staro manj kot tri leta.

Vir in informacije: www.mojevro.si, 3.2.2009, Avtor: Nataša Koražija

 

sorodni članki